1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Uzak Şehir’ Başladı

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Uzak Şehir’ Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekimlerine tarihi ve mistik atmosferiyle ünlü Mardin’de başlanan Kanal D’nin yeni dizisi ‘Uzak Şehir’, masalsı mekanları ve etkileyici hikâyesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Dizinin başrolünde yer alan Ozan Akbaba ile birlikte, güçlü bir performans sergileyecek olan Sinem Ünsal, izleyici karşısında Alya Albora karakteriyle yer alacak.

Kanal D'nin Yeni Dizisi'Uzak Şehir' Başladı

Alya, cüretkâr ve savaşçı bir kadın olarak tanımlanıyor. Sinem Ünsal, karakteri hakkında şunları söyledi: “Alya, kariyer sahibi bir kadın. Oğlundan başka kimsesi yok ve çocuğu uğruna, Albora ailesine karşı durma cesaretini gösterebilecek kadar sağlam ve güçlü. Gerçekten bir savaşçı.”

Kanal D'nin Yeni Dizisi'Uzak Şehir' Başladı

Ünsal, canlandırdığı Alya karakterinin, kadınlar için derin bir bağ kurma imkanı sunacağını vurguladı. “Her kadın, kendinden bir şey bulacak. Anne olmasak bile, bir kadın olarak haklı bir yerden özdeşlik kurabileceğimiz mücadelelerimiz var. Alya, bu mücadeleleri bize hatırlatacak.” diyerek karakterin önemine dikkat çekti.

Dizinin izleyicileri, Sinem Ünsal’ın bugüne kadar hayat verdiği karakterlerden çok daha farklı bir rolle karşılaşacak. Bu yeni rolü ile izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Uzak Şehir’ Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!