1. Haberler
  2. Medya
  3. Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Yalan’ Ekranda: Heyecan Dolu Bölüm Özeti

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Yalan’ Ekranda: Heyecan Dolu Bölüm Özeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin Yeni Dizisi “Yalan” Ekranda!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun yapımcılığını yaptığı “Yalan” dizisi, yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike’nin içine düştüğü karmaşık yalanlar ağından kurtulma çabasını ekrana taşıyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünün özeti ise oldukça heyecan verici:

  • Melike, Hazal’ı kaybetme korkusuyla hastaneye götürürken, ona sevgisiyle derman olmaya çalışır; fakat Hazal, Melike’ye karşı tepkili bir tavır sergilemektedir.
  • Berrin, Hazal’ın kendisini şikayet etmesinden korkarak çareyi Yusuf’ta arar. Yusuf, Cengiz’i kurtarmak için yaptığı iyilikleri hatırlatarak, Hazal’ın Berrin’i şikayet etmesini engellemeye çalışır.
  • Kerim, bulduğu ipuçlarını takip ederek Haluk Aksoy cinayetiyle ilgili önemli bir gerçeğe ulaşır.
  • Yusuf Kaleli, tam köşeye sıkışmışken, Hazal’ın Karaca mirasından önemli bir pay aldığını ve Zehra’ya oyun oynadığını fark eder; bu durum onun yeni bir plan kurmasına neden olur.
  • Duru, annesinin Tuna’ya olan yaklaşımını değiştirmek için güzel bir sürpriz planlar. Ancak bu plan, beklenmedik bir şekilde Tuna ve annesi arasındaki gerilimi artırır ve onu ikisi arasında bir seçim yapmaya zorlar.
  • Yaman, Melike ile daha da yakınlaşmak için bir adım atarken, birileri uzaktan fotoğraflarını çekmeye devam eder.
  • Kadir, başından beri dindiremediği şüpheleriyle bir plan kurar ve Hülya’nın hiç beklemediği bir anda kendini ele vermesini sağlar.
  • Haluk Aksoy cinayetinde adım adım ipuçlarını takip eden Yaman, sonunda Haluk Aksoy ve Yusuf arasında gizlenen savaşın izlerini yakalar.
  • Hazal’ın vurulmasıyla deliye dönen Zehra, Berrin ile hesaplaşmak için Aksoy Şirket hisselerini Melike’ye devretmek ister. Melike, başta bu teklife sıcak bakmasa da, özellikle Hazal’ı kontrol altına almak için Kadir’in de ısrarıyla bu teklifi kabul eder.
  • Melike’nin ilk yönetim toplantısına katılması büyük bir sarsıntı yaratırken, asıl deprem Hazal ve Yusuf’un toplantıya birlikte gelişiyle yaşanır.

Dizinin kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylü Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler otururken, senaryosu ise Leyla Uslu Öter tarafından kaleme alınıyor.

“Yalan” dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de izleyicileriyle buluşuyor!

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Yalan’ Ekranda: Heyecan Dolu Bölüm Özeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!