1. Haberler
  2. Medya
  3. Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Yalan’ Heyecan Verici Bölümüyle Ekranda

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Yalan’ Heyecan Verici Bölümüyle Ekranda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin Yeni Dizisi “Yalan” Heyecanla Devam Ediyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği ve yapımcılığını Ali Gündoğdu ile İnci Gündoğdu’nun gerçekleştirdiği “Yalan” dizisi, izleyicilerini ekran başına kilitleyecek yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizi, yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike’nin, içine düştüğü yalanlar ağına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Dizinin yeni bölüm özeti ise oldukça heyecan verici:

  • Annesinin gerçek kimliğini öğrenen Duru, bu sırların peşine düşerek geçmişle yüzleşmeye karar verir.
  • Bu defa annesi Berrin ile hesaplaşmaktan çekinmeyen Duru, Berrin’i geçmişiyle yüzleşmeye zorlar. Melike, Duru’ya en büyük duygusal desteği sunarak bu süreçte Duru ile Berrin’in bir araya gelmesine zemin hazırlar.
  • Melike’nin Duru’ya kavuşmasına çok az kalmıştır, ancak Berrin, Yusuf’un ses kaydı oyununun ardındaki gerçeği öğrenince karışıklık başlar.
  • Yusuf’un tüm gerçeği sakladığını anlayan Berrin, bu durumun aralarındaki ilişkiyi bir nebze olsun yumuşatmasına neden olur. Ancak asıl şoku, Haluk Aksoy dosyasında savcı tarafından şüpheli gösterilmeleri ile yaşayacaklardır.
  • Yusuf, cinayetten kurtulmak için kendi kurduğu tezgâhı işlerken, Yaman da olayı takip etmekten geri durmaz. Ancak Yaman, Hazal’ın Yusuf ile birlikte olduğunu öğrenince kafası karışır.
  • Aynı zamanda Hülya, Hazal ve Yusuf arasında ne olduğunu anlamaya çalışırken, evde iz sürmeye başlar ve karşılaştığı gerçek onu derinden sarsar.
  • Kadir’in mutluluğu için çabalayan Zehra, Melike’yi sürpriz bir davetle ikilemde bırakır. Melike, Yaman’ın plaket gecesine katılmak için hazırlanırken büyük bir karar vermek zorundadır.
  • Duru ise olayların akışını izlemek yerine kendi kaderini çizmeye karar verir ve elinde bulunan ipuçlarının peşine düşer. Bu ipuçları, onu beklenmedik bir kişiyle karşı karşıya getirecektir. Bu kişi, Duru’ya hayatının sırrını açıklayacak mıdır?

Dizinin kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler otururken, senaryosunu Leyla Uslu Öter kaleme alıyor.

“Yalan”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de sizlerle buluşacak!

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Yalan’ Heyecan Verici Bölümüyle Ekranda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!