1. Haberler
  2. Medya
  3. Karadut Dizisine Nergis Kumbasar ve Mert Doğan Katıldı

Karadut Dizisine Nergis Kumbasar ve Mert Doğan Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadut Dizisine Yeni İsimler Katıldı

ATV’nin popüler dizisi ‘Karadut’, Tims&B Productions imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Diziye, iki yeni karakterin katılacağı müjdesi geldi. Nergis Kumbasar, ailenin neşe kaynağı olan ‘Yüksel’ karakteriyle diziye dahil olurken, Mert Doğan ise yüksek özgüvenli ve karizmatik bir kişiliğe sahip ‘Baran’ karakteriyle yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Yüksel Hala, abisi Çetin’e nazaran daha rahat, özgürlüğüne düşkün ve başına buyruk bir karakter olarak dikkat çekiyor. Herkesin yüzünü güldüren Yüksel’in tatlı görünümünün altında ise küçük kurnazlıklar gizleniyor. Erdem kardeşlerin “Mikser” olarak adlandırdığı Yüksel Hala, evin dengelerini değiştirecek sürpriz bir misafir olarak hayatlarına geri dönecek.

Diğer yandan, Baran, zenginliği ve sosyal statüsü ile öne çıkmayı seven bir karakter. Çevresindekilere karşı baskın tavırlar sergileyen Baran, aynı zamanda ilgiyi üzerine çekmekte de büyük bir başarı gösteriyor. Özellikle, Begüm’ün ilgisini hızla kazanması bekleniyor. Bu durum, dizideki dinamikleri nasıl etkileyecek merakla bekleniyor.

Karadut Dizisine Nergis Kumbasar ve Mert Doğan Katıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!