1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Kışın Etkileri

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Kışın Etkileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Kış Etkili Olmaya Başladı

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Kış Etkili Olmaya Başladı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde soğuk hava, yerini karlı ve buzlu koşullara bıraktı. Son günlerde hava sıcaklığının sıfırın altında 6 dereceye kadar düşmesiyle birlikte, birçok araç camı buz tutarken, bitkiler ve bahçe çiçekleri kırağı ile kaplandı. Bu durum, bölgedeki kış manzaralarını adeta bir tablo gibi süsledi.

Yollarda oluşan buzlanma nedeniyle sürücüler, araçlarını kontrollü bir şekilde kullanmak zorunda kaldı. Özellikle Keklik Vadisi’ndeki küçük göletler ve şelaleler, soğuk havanın etkisiyle donarak, etrafa muhteşem buz sarkıtları oluşturdu.

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Kışın Etkileri

Vatandaşlardan Arda Turut, soğuk havanın etkilerini şu şekilde dile getirdi: “Sabah kalktığımızda araçlarımızın camlarını temizlemek zorunda kaldık. Arabamızı çalıştıracağız, biraz bekleyip ısınmasını bekleyeceğiz. Görünen o ki, önümüzdeki bir iki gün boyunca ayaz soğuk havalar devam edecek.”

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Kışın Etkileri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı verilere göre, bugün Sarıkamış’ta hava sıcaklıkları yaklaşık 4 derece civarında seyredecek. Ancak, gece saatlerinde sıcaklıkların yeniden eksi 5 seviyesine düşmesi bekleniyor. Tahminlere göre, yarın ve salı günü bölgede karla karışık yağmur yağışı gözlemlenebilir.

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Kışın Etkileri

Kaynak: Sözcü

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Kışın Etkileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!