1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karşıyaka’da Alışveriş Merkezinde Bıçaklı Saldırı

Karşıyaka’da Alışveriş Merkezinde Bıçaklı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde, Muhammet S. adındaki bir kişi, sık sık sorun çıkardıklarını iddia ettiği T.Ö. ve U.F. isimli bireyleri dışarı çıkarmak istedi. Bu durum, taraflar arasında tartışmaya sebep oldu. Tartışmanın büyümesiyle, Muhammet S. sol bacağından 3 bıçak darbesi alarak yaralandı. Olayın ardından T.Ö. ve U.F. hızla kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralı Muhammet S.’yi Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan kontrollerde, Muhammet S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi ve tedavi altına alındı.

Olay Anı Kameralara Yansıdı

Olayın hemen ardından yaşananlar, bir cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, T.Ö. ve U.F.’nin kaçış anları ve çevrede bulunan insanların güvenlik görevlisine yardım etmeye çalıştığı anlar belgelendi. Bu görüntülerden yola çıkarak kimlikleri belirlenen 2 şüpheli, kısa süre içerisinde yakalanarak Bostanlı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Karşıyaka’da Alışveriş Merkezinde Bıçaklı Saldırı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!