1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kastamonu’da Polis Memurunun Eşini Öldürmesi

Kastamonu’da Polis Memurunun Eşini Öldürmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’da Trajik Olay

Kastamonu'da Trajik Olay

Kastamonu’da dün gerçekleşen üzücü bir olayda, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı iddia edilen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ender Telli ile eşi Burçin Sevgi Telli arasında tartışma çıktı.

KARISINI SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesiyle birlikte, polis memuru Ender Telli, beylik tabancasını çıkararak Burçin Sevgi Telli’ye ateş etti. Olay anında 1 çocuk annesi olan Burçin Sevgi Telli, ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kadının cenazesi, yakınları tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan teslim alındı ve Ankara’ya götürüldü. Burçin Sevgi Telli’nin cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Olayın hemen ardından, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan polis memuru Ender Telli, karakoldaki işlemlerinin ardından Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkarılan Ender Telli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu trajik olay, Kastamonu’da büyük bir üzüntüye neden olurken, polis memurunun bir süre önce yaşadığı ailevi sorunların böyle bir sona ulaşması, çevresindekileri derinden etkiledi.

Kaynak: Sözcü

Kastamonu’da Polis Memurunun Eşini Öldürmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!