1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri’de Motosiklet Kazası: Kadın ve Kedi Yaralandı

Kayseri’de Motosiklet Kazası: Kadın ve Kedi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de Motosiklet Kazası: Kedi ve Sürücü Yaralandı

Kayseri’de, çuvala koyduğu kediyi motosikletiyle mahalleden uzaklaştırmaya çalışan A.A. adlı kadın, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, saat 11.00 sularında Talas ilçesi Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda gerçekleşti. A.A., mahalledeki bir kediyi çuvalın içine koyarak motosikletiyle yola çıktı. Ancak, H.D. yönetimindeki 38 EC 708 plakalı otomobil, A.A.’nın motosikletine çarptı.

Kazada, A.A. ile çuvalda bulunan kedi yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kedi ise DHA muhabirleri tarafından özel bir kliniğe götürüldü.

Kedinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Yahya Çelik, “Bu kedimiz trafik kazası neticesinde kliniğimize geldi. Gerekli kontrollerini yaptık. Kalbinde ve solunumunda bazı sorunlar tespit ettik. Şok tedavilerini uyguladık. Şu anda kediyi yoğun bakıma alıyoruz. Tedavisi devam ettikten sonra durumu stabil hale geldiğinde detaylı röntgen çekimlerini yapacağız. Sonrasında kırık veya çıkık durumuna göre tedavi sürecine devam edeceğiz,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Sözcü

Kayseri’de Motosiklet Kazası: Kadın ve Kedi Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!