1. Haberler
  2. Spor
  3. Kemerburgaz Genel Kurulu’nda Tartışmalı Gelişmeler

Kemerburgaz Genel Kurulu’nda Tartışmalı Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemerburgaz Genel Kurulu: Sürpriz Gelişmeler ve Tartışmalar

Kemerburgaz’ın gecikmesi, karaborsa iddiaları, kulübün iletişim sıkıntıları ve illegal bahis sitesi ile yapılan sponsorluk tartışmaları altında gerçekleşen genel kurul, Dursun Özbek’in istediği gibi sonuçlandı. Ancak finalde üyelerin, Florya arazisi için genel kurul kontrolünde bir ihale düzenlenmesi ve elde edilecek gelirin bir fona aktarılması yönündeki önergelere geçildi. Bu arada önergenin perde arkası oldukça ilginçti.

Önerge, belirli genel kurul üyeleri tarafından hazırlanmıştı. Hazırlayan üyeler, yönetimden Genel Sekreter Eray Yazgan ve Can Natan ile üç veya dört kez taslak üzerinde görüşerek metnin son halini oluşturarak başkana sunmayı hedefliyorlardı. Yönetim, başkandan önce ‘Erden Bey, bu proje fikri sizindi, siz de bakın’ dedi. Erden Timur, metni inceleyerek onayladı. SANKİ TİMUR’U BEKLEDİLER

Taslak yönetim tarafından da onaylandıktan sonra, hazırlayan üyeler, yönetimden bu önergeyi sunmalarını talep ettiler. Genel kurul günü geldiğinde, sabah Dursun Başkan ‘Ben bunun lehine konuşmak istiyorum’ dedi. Ancak ‘Erden genel kurulda değil’ yanıtını aldılar. Akşam, son birkaç konuşmacı kala Erden Timur genel kurula katıldı. Bunu gören yönetim, hızlı bir şekilde harekete geçti!

  • Önerge okunmadan üç veya dört dakika önce, Genel Sekreter Eray Yazgan, Erden Timur’a mesaj atarak, “Konunun lehine konuşma yapar mısın?” diye sordu.
  • Erden Timur, “Tamam” diyerek kürsüye çıktı ve hazırlık yapmadan kısa bir konuşma yaptı.
  • İki gün önce Dursun Özbek’e onaylatılan önerge için başkanın da kurul sabahı “Ben bu önergenin lehine konuşma yapacağım” dediği öğrenildi.

Ancak, Erden Timur’un önergede imzası olmamasına rağmen, Timur’un konuşmasından sonra Başkan Özbek’in politika değiştirip durumu fırsat bilerek önergeyi reddetti. Bu durum, akıllara şu soruları getirdi: “Florya’nın paraları çarçur mu edilecek?” ve “Yoksa taraftarın da çok sevdiği Erden Timur’a tuzak mı kuruldu?”

Kaynak: Sözcü

Kemerburgaz Genel Kurulu’nda Tartışmalı Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!