1. Haberler
  2. Gündem
  3. Keskinkılıç’tan Eskipazar Sorunlarına Yanıt ve Eleştirilere Tepki

Keskinkılıç’tan Eskipazar Sorunlarına Yanıt ve Eleştirilere Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keskinkılıç’tan Eskipazar’daki Sorunlara Cevap

Keskinkılıç, Eskipazar Devlet Hastanesi’nde yaşanan zemin sorunları ve Mermer Kavşağı projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hastanedeki toprak kayması sorununa ilişkin zemin etütlerinin ve toprak analizlerinin tamamlandığını belirten Keskinkılıç, projenin son aşamasına gelindiğini ifade etti. Mermer Kavşağı için ise iki ayrı proje üzerinde çalıştıklarını ve ilk olarak ışıklandırma sorununu çözmeyi planladıklarını dile getirdi.

“Boş Konuşanlar Yüzünden Kaybettik”

Eskipazar’daki hizmetlerle ilgili sosyal medya üzerinden yapılan eleştirileri de gündeme getiren Keskinkılıç, sert bir üslupla şu sözleri sarf etti: “Bu memlekette boş konuşan çok insan var. Memlekete tek bir çivi çakmamış, bir tarlanın başına kazık dikmemiş kişiler, kahvelerde oturup ahkâm kesiyor. Allah rızası için, bu boş konuşanları dinlemeyin.”

“O Yolları Baban mı Yaptı?”

Keskinkılıç, özellikle sosyal medya üzerinden gelen eleştirilere tepki göstererek, “Sosyal medyada yazıyorlar, ‘Ne yaptınız?’ diyorlar. Gelip OSB’ye girip bir bakın. Orada ne işler yapıyoruz? O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? Allah’tan korkun.” şeklinde konuştu. Milletvekili Keskinkılıç, eleştirilerin arkasında yatan bilgi eksikliğine dikkat çekerken, bölgedeki yatırımlara vurgu yaptı: “Koskoca bir fabrika temeli atıyoruz ama kahvede oturan boş konuşan insanlar farklı şeyler söylüyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Boş adamın boş kalfası!”

“Birlik Olmalıyız”

Toplumsal birlik ve beraberliğin önemine de değinen Keskinkılıç, boş konuşmaların bölgedeki gelişmeleri engellediğini belirtti: “Bu memleket neden kaybetti? İki sebepten kaybetti. Bir, birlik ve beraberlik olamadı. İki, boş konuşanların lafının peşine çok düştü.” Keskinkılıç’ın açıklamaları, eleştirilen projelere yönelik bilgi vermesi ve sert söylemleriyle dikkat çekti.

Kaynak: Sözcü

Keskinkılıç’tan Eskipazar Sorunlarına Yanıt ve Eleştirilere Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!