1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kilis Yakınlarında Düşen Roket ile İlgili Açıklama

Kilis Yakınlarında Düşen Roket ile İlgili Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis Yakınlarına Düşen Roket ile İlgili Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) Kilis yakınlarında meydana gelen roket düşüşü ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın bilgilendirme toplantısında konuya dair bilgiler paylaştı. Bakanlık kaynakları, dün akşam saatlerinde Kilis’in 12 km güneydoğusunda, hudut karakolunun sorumluluk alanına düşen roket hakkında şu bilgileri aktardı:

  • Hareketlilik Artıyor: Suriye sahasında, mevcut durumda hareketliliğin arttığı hassas bir dönem yaşanmaktadır.
  • Çatışma ve Roket Düşmesi: Dün akşam saatlerinde, iki grup arasında yaşanan çatışma sonucunda, bir roket mermisi Kilis’in hudut karakoluna yakın bir araziye düşmüştür.
  • Güvenlik Önlemleri: Sahadaki güçlerin faaliyetleri ve harekât bölgelerine yönelik olası tehditleri dikkatle takip etmekte ve gerekli güvenlik tedbirlerini almaktayız.

NE OLMUŞTU? Kilis sınırında, dün akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Bölgedeki mayınlı alana düşen roket mermisi, büyük bir patlamaya neden oldu ve sonrasında bölgede yangın çıktı. Bu durum, bölgedeki güvenlik endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak: Sözcü

Kilis Yakınlarında Düşen Roket ile İlgili Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!