1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızıl Goncalar Dizisi İkinci Sezonuna Devam Ediyor

Kızıl Goncalar Dizisi İkinci Sezonuna Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızıl Goncalar Dizisi İkinci Sezonda Devam Ediyor

Kızıl Goncalar dizisi, etkileyici performansı ile ikinci sezonunda da izleyicileri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı bu sürükleyici yapımda, Mert Yazıcıoğlu da canlandırdığı Cüneyd karakteri ile dikkat çekiyor. Dizinin 23. bölümü, 21 Ekim Pazartesi akşamı Now’da ekrana gelecek ve izleyiciler merakla neler olacağını bekliyor.

Yeni bölümde, Cüneyd, zihninin onu götürdüğü evde Zeynep ile karşılaşırken, Sadi’nin bulduğu son dakika çözümü Meryem’i Naim’in elinden kurtarmayı başarmıştır. Bu esnada dergahta Melike’nin başına gelen olaylar ise ortalığı karıştırır.

Levent, bu olayların sonucunda kızların eğitim almasına engel olan Vahid’i köşeye sıkıştırmak için bir fırsat yakalamıştır. Ancak Vahid, hem bu tuzağı boşa çıkarmaya hem de Levent’i yerle bir etmeye kararlıdır. Bu yolda ona Meryem, Zeynep ve Birgül’ün yardımı gerekecektir. Meryem, Levent ile kağıt üzerinde bile olsa bir evlilik fikrini kabul edemeyen Mira’nın gönlünü kazanamazsa, gerekirse hapse dönmeyi göze almıştır.

Hasna’nın Kevser yüzünden Sadi Hüdayi’yi köşeye sıkıştırması, Cüneyd’in durumuyla ilgili gerçeği öğrenince onu Vahit’ten korumak için Levent’ten yardım istemesine yol açar; fakat Cüneyd’in durumunu herkesten gizlemek zorundadırlar. Levent, Cüneyd’i gizlice kendine getirmeye çalışırken, Cüneyd ise geçmişinin gölgeleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Yükselen bir tehlikeden Cüneyd’i kurtarmak isteyen Zeynep, çok zor bir kararın eşiğine gelir. Cüneyd’in kaderine yön vermek zorunda kalacaktır. Bu karar, aynı zamanda Vahid’in gelecek planlarını da etkileyecektir. Mira ise, tüm ikilem ve belirsizliklere rağmen evliliği yalnızca bir şartla kabul edeceğini söyleyerek Meryem’i imkansız bir seçime zorlar.

“Avlanan bilir.” 💔

Yeni fragmanımız yayında! #KızılGoncalar tüm bölümleriyle Disney+’ta. @disneyplustr @nowtvturkiye

Kızıl Goncalar Dizisi İkinci Sezonuna Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!