1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızıl Goncalar: Gerilim Dolu Yeni Bölüm

Kızıl Goncalar: Gerilim Dolu Yeni Bölüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızıl Goncalar: Gerilim Dolu Bir Bölüm

Meryem, derin bir komadan Mira’nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Mira, yaşadığı travmanın ağırlığı altında ezilmiş bir halde hayatına devam etmeye çalışırken, onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye karar verir. Bu sırada Zeynep, Mira’nın Cüneyd’in yerini ondan sakladığını öğrenince büyük bir yıkım yaşar. Cüneyd ise zihninde dolaşan parçaları bir araya getirmeye çalışırken, Vahid’in aradığı bir kitap, onu Lokman ile Cüneyd’e bir adım daha yaklaştırmaktadır.

Kevser’in Sadi ile evlendirilecek olması, Hasna’nın deliye dönmesine sebep olurken, Zeynep’i koruyan yalanın da gün yüzüne çıkma riski belirmiştir. Kevser’in Sadi ile evlendiği an yeni doğum yaptığının anlaşılması, hem onun hem de Zeynep’in hayatını tehlikeye atacak büyük bir yangının fitilini ateşleyecektir.

Meryem, bir yandan tutsak gördüğü Zeynep’in acılarıyla dertlenirken, diğer yandan kendisine yüzünü çevirmiş olan Mira ile bir bağ kurmaya çalışmaktadır. Levent ise, herkesin iyiliği için Meryem’in hapse dönmesini engellemek adına bir plan yaparken, kaybolan Mira’yı aramak zorunda kalacaktır. Levent, Zeynep gibi hiç beklemediği bir anda Cüneyd’i karşısında bulduğunda, olayların seyrinin değişeceğini hisseder.

Mira, kabullenmekte zorlandığı Meryem’in karşısına acımasız bir teklifle çıkarken, Meryem’in özgür kalmasına izin vermek istemeyen Vahid, bu sorunu ortadan kaldırmak için Levent’e olan kıskançlığını kullanarak Naim’i vazifelendirir. Tüm bu olaylar, karakterlerin birbirleriyle olan ilişkilerini daha da karmaşık hale getirirken, izleyicileri de ekran başına kilitleyecek bir gerilim ortamı yaratmaktadır.

Kızıl Goncalar bu akşam saat 20:00‘de atv‘de sizlerle buluşacak!

Kızıl Goncalar: Gerilim Dolu Yeni Bölüm
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!