1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti: 72. Bölüm Önizlemesi

Kızılcık Şerbeti: 72. Bölüm Önizlemesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti” dizisi, izleyicileri her hafta heyecan dolu anlarla buluşturmaya devam ediyor. Dizinin zengin kadrosunda, Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema), Feyza Civelek (Nilay), Emrah Altıntoprak (Mustafa), Şebnem Bozoklu (Meryem), Fırat Çelik (Cemal), Özge Özacar (Görkem), Şebnem Dönmez (Heves), Kaan Taşaner (Giray), Rahimcan Kapkap (Metehan), Soydan Soydaş (Kayhan), Sevim Erdoğan (Leman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Sevilay), Bahtiyar Memili (Zülkar) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez) gibi yetenekli isimler yer alıyor.

Dizinin 72. bölümünde, Cemal’in Kıvılcım’a karşı beslediği takıntı, onu birlikte olmaya ikna etme çabasıyla giderek derinleşiyor. Henüz kimse bu karmaşanın farkında olmasa da, olaylar geri dönülmez bir yola doğru ilerliyor. Giray’ın babasının vefatı, Giray, Heves ve Doğa arasındaki ilişkilerde köklü değişikliklere neden olacaktır.

Nursema’yı evden uzaklaştırma planları yapan Görkem, ince ve sinsi stratejilerini hayata geçirmeye kararlıdır. Aynı zamanda, Mustafa ve Nilay arasındaki bağı bozma çabaları da hız kesmeden devam etmektedir. Fatih, gelişen olaylardan şüphelenmeye başlasa da, durumu tam olarak anlamakta zorlanmaktadır.

Ömer’in Cansu ile olan ilişkisi ise her geçen gün derinleşirken, etraflarındaki herkes bu aşkın önünde durabilecek büyük bir engelin varlığından habersizdir.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek! Kaçırmayın!

Kızılcık Şerbeti: 72. Bölüm Önizlemesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!