1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Fragmanı Yayında: Gerilim ve Aşk Dolu Yeni Gelişmeler

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Fragmanı Yayında: Gerilim ve Aşk Dolu Yeni Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Fragmanı Yayında!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. 73. bölümde, özellikle Fatih ile Ömer arasındaki gerilim tırmanırken, izleyiciler heyecan dolu sahnelere tanıklık edecek.

Bu bölümde, Fatih, Ömer‘den intikam almak amacıyla Cansu ile bir ilişkiye başlama kararı alıyor. Tamamen çıkar ilişkisine dayanan bu birlikteliğin sonucunda, acaba kazanan kim olacak? Bu sorunun cevabı, izleyicileri derinden etkileyecek.

Ayrıca, Nilay’ın oğlu için yapacağı diş buğdayı, her iki ailenin kadınlarını bir araya getirecek ve bu durum, olayların seyrini değiştirecek. Cemal, Kıvılcım’ı sürekli olarak yakın markajda tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyor.

Görkem’in kötü niyetli planları sonucunda, Nursema ve Firaz iş ortaklığı kurarak bir atölye açma kararı alıyorlar. Her ne kadar birbirlerine karşı bir çekim hissetmeseler de, ikisinin de bu durumu sürdürmek için geçerli sebepleri mevcut.

Şirket ortamında ise Fatih ve Ömer arasındaki gerilim giderek artıyor. Mustafa, Görkem güdümlü Hale‘nin tuzağına doğru sürükleniyor. Kocasıyla barışan ancak hala bazı tereddütleri olan Pembe, tekrar bir çıkmaza girdiğinin şüphesini taşımakta.

Yeni bölümde, izleyiciler “Sen Fatih’i mi özlüyorsun?” sorusuyla karşılaşacaklar. #KızılcıkŞerbeti 73. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümümüz, 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak!

Kızılcık Şerbeti‘nin senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılırken, yönetmenliği Ketche üstleniyor. Dizinin kadrosunda ise; Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema), Feyza Civelek (Nilay), Emrah Altıntoprak (Mustafa), Şebnem Bozoklu (Meryem), Fırat Çelik (Cemal), Özge Özacar (Görkem), Şebnem Dönmez (Heves), Kaan Taşaner (Giray), Rahimcan Kapkap (Metehan), Soydan Soydaş (Kayhan), Sevim Erdoğan (Leman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Sevilay), Bahtiyar Memili (Zülkar) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Unutmayın, Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Fragmanı Yayında: Gerilim ve Aşk Dolu Yeni Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!