1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti Ezgi Kimdir? Metehan’ın Sevgilisi

Kızılcık Şerbeti Ezgi Kimdir? Metehan’ın Sevgilisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık şerbeti dizisinin 3. sezonuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Kadroya son olarak Metehan karakterine yeni partner eklendi. Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Kızılcık şerbeti yüksek reyting oranları ile tüm dizilere meydan okumaya devam ediyor. Gold filmin rekorlar kıran dizisi Kızılcık şerbetine Ezgi karakteri dahil oldu. Metehan ile partner olacak Ezgi ile ilgili bilgiler sayfamızda.

Kızılcık Şerbeti Ezgi kimdir?

Kızılcık şerbeti dizisinin kadrosuna dahil olan Ezgi karakterine Duygu Kocabıyık hayat veriyor. Dizide Ezgi ile Metehan sevgili olacak. Bildiğiniz üzere Metehan karakterine hayat veren Rahimcan Kapkap babasıyla sevgilisini tanıştıracaktı. İşte o sevgili Ezgi oldu. Diziye aynı zamanda Ezgi’nin şarkıcılık yapan annesini de Semra San canlandıracak. Metehan sevgilisi Ezgi’yi babasıyla tanıştırmak isterken Ezgi’nin annesi ile Ömer de birbiriyle tanıştık çıkacak.Kızılcık Şerbeti Ezgi Kimdir? Metehan'ın Sevgilisi

Duygu Kocabıyık kimdir? Kızılcık şerbeti Ezgi

Yakın zamanda erkeğe güven olmaz dizisinde Seval karakteri olarak karşımıza çıkan Duygu Kocabıyık yeni sezonda Kızılcık şerbeti dizisine Ezgi karakteri olarak dahil oldu. Duygu Kocabıyık Ege Üniversitesi oyunculuk bölümünde eğitim aldı. Birçok tiyatro oyununda da sahne alan Duygu Kocabıyık Kızılcık şerbeti dizisine Metehan’ın sevgilisi Ezgi karakteri olarak dahil oldu. Annesi de bir şarkıcı olan ve Ömer’le daha önceden tanışan Semra San ile birlikte Ezgi ünlü bir influencer olarak diziye katıldı.

Kızılcık şerbeti dizisine bu sezon birçok oyuncu dahil olmuştu. Diğer oyuncuları merak edenler Kızılcık şerbeti dizisine yeni gelen oyuncular konumuza göz atarak diğer tüm oyuncuları görebilir yeni katılan isimlerin detaylarını öğrenebilir. Ayrıca yukarıdaki menüden ulaşacağınız kızılcık şerbeti dizi kıyafetleri konumuzdan oyuncuların giydiği elbise ve kombinlerin detaylarını öğrenebilirsiniz. Kızılcık şerbeti dizisine yeni giren Ezgi hakkında yazacaklarımız şimdilik bu kadar. Siz de Duygu Kocabıyık ve kızılcık şerbetinde oynayacağı Ezgi rolü hakkında merak ettiklerinizi ve yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti Ezgi Kimdir? Metehan’ın Sevgilisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!