1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”‘nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda, Görkem’in Fatih’in ondan uzak durması nedeniyle tepkisini göstermesi, ikilinin evliliğinde yeni bir krize yol açıyor. Ömer ve Abdullah arasındaki gerilim ise hız kesmeden devam ediyor.

Cemal’in Kıvılcım’ın telefonuna yüklediği casus programı, yeni bölüme olan merakı artırırken, Nursema’nın Firaz’dan yardım istemesi izleyicileri merak içinde bırakıyor. Ayrıca, Abdullah’ın Pembe’ye Alev bebek ile evden gideceğini söylemesi, izleyicilerin düşüncelerinde çeşitli soru işaretleri oluşturuyor. Fatih’in bir planının olduğunun öğrenilmesi ise kafalarda belirsizlik yaratıyor; bu planın Doğa ile ilgili olup olmadığı ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

“Biriyle mi yatıp kalkıyorsun sen?” #KızılcıkŞerbeti 72. bölüm 2. fragmanımız yayında. 🔥

Yeni bölümümüzle Cuma 20.00’de @showtv‘deyiz.

Twitter’da tanıtım videosu: Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) – 14 Ekim 2024

Dizinin 71. bölümü geçtiğimiz hafta büyük bir heyecana sahne olmuştu. Geçen haftanın final sahnesinde, Cemal, Kıvılcım’ı bekarlığını kutlamak için yemeğe davet etti ve Kıvılcım’a karşı duygularını açmak istedi. Ancak Kıvılcım’ın tavrı nedeniyle Cemal, bu adımı atmakta tereddüt etti. Buluşmanın ardından Kıvılcım, Cemal’e teşekkür etmek için aradığında izleyiciler, Cemal’in farklı bir yüzüyle tanıştılar. Cemal, yaptığı telefon görüşmesiyle Kıvılcım’ın yeni kitap projesini karalaması için bir kişiye emir verdi. Kıvılcım’ı takip eden Cemal’in telefonu kapattıktan sonra söylediği “Kollarımda ağlarken seni teselli edeceğim günü iple çekiyorum canım sevgilim.” sözleri, bölümün finaline damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti”, her Cuma saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!