1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

Show TV’nin, yapımını Gold Film‘in, yapımcılığını Faruk Turgut‘un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör‘ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”‘nin merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda, Doğa ile beklemediği bir anda karşılaşan Fatih‘in, Doğa‘yı özlediğine dair söylediği sözler izleyicilerde merak uyandırıyor. Ayrıca, Sönmez‘in Ünallar‘ın evini ziyaret ettiği sahnede, Meri‘nin, kemoterapi gören çocuklarla gönüllü olarak ilgilenmesi Abdullah‘ın dikkatini çekiyor.

Tanıtımda, Nursema‘yı hedef alan Görkem, Firaz‘a bir teklifte bulunacağını belirtirken, Ömer‘in, Kıvılcım ile barışabilmek için her şeyi göze alacağı da dikkat çekiyor. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı dizinin yeni bölümü, izleyiciler tarafından şimdiden heyecanla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ketche‘nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti”, her Cuma saat 20.00’de Show TV’de ekranlarda olacak.

“Doğa ile atışmayı özlemişim…” #KızılcıkŞerbeti 71. bölüm 2. fragmanımız yayında! 💥

Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv‘deyiz.

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Bölüm Tanıtımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!