1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Tanıtım ve Heyecanlı Gelişmeler

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Tanıtım ve Heyecanlı Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Tanıtım!

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, Gold Film yapımcılığı ve Faruk Turgut’un yapımcılığı ile izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizi, merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtımını yayınladı.

Yayınlanan tanıtımda, Pembe karakterinin Fatih‘ten Görkem‘i affetmesini istemesi dikkat çekerken, Fatih‘in aklının hala Ömer‘den alacağı intikamda kalması izleyicileri heyecanlandırıyor. Bu bölümde Cemal‘in, Kıvılcım‘ın annesi ile tanışmak istemesi de önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Ayrıca, Görkem’in Mustafa’ya kurduğu oyun devam ederken, Abdullah’ın Meri ile aynı anda evde bulunmaması Nilay’ı şüpheye düşürüyor. Tanıtımın final sahnesinde, Doğa‘nın Giray’ı Fatih ile kıyaslaması, izleyicilerde büyük merak uyandırıyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, her Cuma saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

“Sen Fatih’i mi özlüyorsun?”

#KızılcıkŞerbeti 73. bölüm 2. fragmanımız yayında. 💥

Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz.

Kızılcık Şerbeti’nden Yeni Tanıtım ve Heyecanlı Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!