1. Haberler
  2. İlan
  3. Kocaeli Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Kocaeli Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nden Duyuru

4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Üniversitemiz, Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü’nde yaşanan personel ihtiyacını karşılamak amacıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” çerçevesinde sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir. Aşağıda belirtilen pozisyonlar için KPSS (B) grubu puan sırasına göre alım yapılacaktır.

İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve iOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Aranan Genel Koşullar

Başvuru yapacak adayların, öğrenimle ilgili koşulların yanı sıra 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara uyması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Taksirli suçlar hariç, affa veya zaman aşımına uğramış veya para cezasına çevrilmiş, hükümlülükleri adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
  • Son başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Kamu görevinden herhangi bir nedenden dolayı ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Önemli Bilgiler

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

Daha önce kurumumuzda çalışırken iş akdi feshedilenler veya kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

2024 KPSS (B) grubu sınavlarından lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, lise mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. İlgili puan türlerinden en az (60,00000) puan almış olmaları gerekmektedir.

KPSS puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanacak olanlar, istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne uygun olarak görev yapacaklardır.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, sözleşmesi yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve yasal işlem başlatılacaktır.

Atanmaya hak kazanan adaylardan arşiv araştırması olumlu olanlar göreve başlatılacaktır. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanacaktır.

Online Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Online Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvurulan unvanda çalışma belgesi istenmişse, E-devletten alınacak meslek kodunu gösterir karekodlu SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek veya kurumdan alınacak onaylı çalışma belgesi ile açıkça belirtilmiş çalışma süresi ve unvanı gösterilmelidir.

Her aday sadece bir pozisyona başvuru yapabilecektir. Adayların başvuru işlemi tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. “Başvurularım” ekranında “Başvuru Tamamlandı” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Başvuru işleminin doğru, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından, istenilen belgelerin başvuru aşamasında sisteme yüklenmesinden, başvuru yapan aday sorumludur.

Başvuru Yeri ve Zamanı

Adayların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde e-Devlet Kapısı “Kocaeli Üniversitesi-Kariyer Kapısı İşe Alım” veya https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet adresi üzerinden başvurularını, son gün saat 17:00’a kadar yapmaları gerekmektedir. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Süresinde yapılamayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler nedeniyle geç yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçlar

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçlar

Değerlendirmeler KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup, KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibariyle mezuniyet tarihi önce olan, bunun da aynı olması halinde doğum tarihi önceliği olan adaya öncelik tanınacaktır. Asıl adaylardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zamanı www.kocaeli.edu.tr/duyurular.php adresinden ilan edilecektir. Ayrıca adaylar, sonuç bilgilerine Kariyer Kapısı üzerinden ulaşabileceklerdir. Bu ilan atanmaya hak kazanan adaylar için tebliğ mahiyetindedir ve ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Kocaeli Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!