1. Haberler
  2. Gündem
  3. Köfteci Yusuf’a Destek: Asılsız Suçlamalara Tepki

Köfteci Yusuf’a Destek: Asılsız Suçlamalara Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köfteci Yusuf’a Destek Açıklaması

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından döner ve köfte ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddiaları üzerine, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’dan önemli bir destek geldi.

Başkan Yalım, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde ‘domuz eti’ kullanıldığına dair yapılan suçlamaları kesin bir dille reddetti. Türkiye’nin pek çok ilinde şubeleri bulunan bu restoran zincirinin, elde ettiği başarılar nedeniyle bir kumpasa maruz kalmak istendiğini dile getirdi. Yalım, şirket hakkında ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurgulayarak, Köfteci Yusuf dükkanının önünde şu ifadeleri kullandı:

“BAŞARILI BİR YERLİ MARKAYI KARALAMAK AMACIYLA YAPILIYOR”

“Adım kadar eminim ki, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde kesinlikle domuz eti kullanılmamaktadır. Bu tür asılsız suçlamalar, başarılı bir yerli markayı karalamak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Yusuf Akkaş, sıfırdan büyük bir başarıya ulaşarak, 12 binin üzerinde insana istihdam sağlamış bir girişimcidir.

Köfteci Yusuf’un ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Yerli ve milli bir marka olan Köfteci Yusuf, helal kesim ürünleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. McDonald’s ve Burger King gibi yabancı fast food zincirlerine karşı elde ettiği başarılar ile dikkat çeken bu markamıza destek olmalıyız.”

Başkan Yalım’ın sosyal medya paylaşımı için: Buraya tıklayın

Kaynak: Sözcü

Köfteci Yusuf’a Destek: Asılsız Suçlamalara Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!