1. Haberler
  2. Medya
  3. Kötü Kan: Gerilim Dolu Bir Gece

Kötü Kan: Gerilim Dolu Bir Gece

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şule, karnındaki çocuğun babasının Oktay olduğunu iddia ettikten sonra, Fevzi onu himayesine alır. Bu durum, Kartal için hiç de hoş bir gelişme değildir ve aralarındaki çatışmayı derinleştirir. Behzat’ın transferinin başarısız olması, Masa’nın da zor bir duruma düşmesine neden olmuştur. Bu tehlikeli saldırının arkasında kimin olduğu ise henüz bir muamma olarak kalmaktadır.

Nurettin, Behzat ve Fevzi arasındaki gerilim, bu belirsizlik nedeniyle iyice tırmanmaya başlar. Nurettin, mekâna yapılan saldırının aslında Fevzi tarafından düzenlendiğini, içerdeki muhbirinden aldığı bilgilerle öğrenir. Bu durum, Fevzi’nin itibarını zedelerken, Zeynel’in kartlarını açık oynamasıyla Kartal ve Zeynel arasındaki gerginlik de artar. Nazan ise Zeynel ile olan ilişkisinde mesafeyi daha da açmayı tercih eder.

Bir gece baskınında, Kartal’a hayatını kurtaran bir kişi, bu durumu babasından saklayarak Kartal’ın güvenini kazanmayı başarır. Ancak Kartal, karısının gerçek katilinin peşinden gitmeye devam eder ve bu yolculuk onu beklenmedik bir sürprizle karşılaştıracaktır. Bir yanda Nurettin, Fevzi ve Behzat, diğer yanda ise Zeynel ve Kartal arasındaki gerilimler artarken, bu çatışmanın sonucunda gerçekleşecek sürpriz bir saldırı, yine bir ocağa ateş düşürecektir.

Kötü Kan, bu akşam saat 20:00‘de NOW‘da sizlerle buluşuyor!

Kötü Kan: Gerilim Dolu Bir Gece
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!