1. Haberler
  2. Gündem
  3. Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı: İki Yaralı

Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı: İki Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, yüzleri maskeli iki saldırgan tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Olay, Bağlar Caddesi üzerindeki bir tekel bayisinin önünde meydana geldi. Saldırganlar, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü, kaldırımda yürüyen R.M. ve Y.T. isimli kişilere ateş açtı.

Kurşunların hedefi olan R.M. ve Y.T., ayaklarından yaralandı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar, sağlık görevlileri tarafından en yakın hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, R.M. ve Y.T.’nin sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği alanda detaylı incelemelerde bulunarak, güvenlik çemberi oluşturdu. Saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı ve çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri incelenmeye alındı.

Bu tür olayların yaşanmaması için yetkililer, mahalledeki güvenlik önlemlerinin artırılacağını duyurdu. Saldırı sonrası bölgedeki halk arasında endişe ve korku hakimken, vatandaşların güvenliği için çalışmaların titizlikle sürdürüleceği belirtildi.

Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı: İki Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!