1. Haberler
  2. Medya
  3. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2. Sezon Başlıyor

TRT 1, Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutan Selahaddin Eyyubi’nin destanını ekranlara taşıyan dizisinin ikinci sezonunun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de yirmi dokuzuncu bölümüyle ekranlarda olacak.

29. Bölümde Neler Olacak?

21 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 29. bölümde Selahaddin, atıldığı kuyuda tükenme aşamasına gelirken, hayat mücadelesini sürdürmektedir. Bu sırada Lord Balian, ölüm döşeğindeki abisi Hugh’un çağrısıyla İbelin’e doğru yola çıkar. Ancak, abisinin İbelin’de kalması yönündeki ısrarlarına aldırış etmeyen Balian, geri dönmek üzere yola çıkar. Fakat, yolculuğu onu Selahaddin’in bulunduğu kuyuya yönlendirir.

Şam’da Selahaddin’den iz bulamayan Sultan Nureddin, bu durumdan hem üzülmekte hem de öfkelenmektedir. Diğer yandan, Mısır’ın ünlü İnşa Divanı reisi Kadı Fazıl, saraya gelerek Nureddin ile görüşüp onu Dırgam’a karşı Şaver’i desteklemesi için ikna etmeye çalışır.

Kudüs’teki Gelişmeler

Kudüs’te, Kral Amalrik, Surlu William ile taç giyme törenine hazırlanırken, Mısır’da Vezir Dırgam, Cevher ile birlikte Nil Şenliği’ne hazırlık yapmaktadır. Dırgam, kadife sesli Şemse’nin bağımsız kişiliğini hem kıskanmakta hem de ona hayranlık duymaktadır.

  • Kerek Kontu Miles, Mısır’a hareket etmeden önce güzeller güzeli eşi Kontes Mila ile vedalaşır.
  • Sultan Nureddin, Selahaddin’in kayboluşunda Kral Amalrik’in parmağı olup olmadığını anlamak için Kudüs’e gitmeye karar verir.
  • Karategin, Selahaddin’in Kahire’de olduğu bilgisini Şirkuh, Şaver ve Yaruki’ye ilettiğinde Mısır ile ilgili tüm planlar alt üst olur.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, tarihi olayları ve karakterleriyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 21 Ekim’de kaçırmayın!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!