1. Haberler
  2. Medya
  3. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinin Yeni Sezonu Başlıyor

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinin Yeni Sezonu Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ikinci sezonuna ait ilk tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu. Tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte, dizinin yeni sezon yayın tarihi de resmen duyuruldu.

Dizinin merakla beklenen ilk bölümü 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00‘de ekranlarda olacak. Geçtiğimiz sezon büyük bir ilgiyle izlenen dizinin yeni tanıtımında, Selahaddin Eyyubi’nin dua ettikten sonra atıldığı kuyudan kurtulma çabası dikkat çekiyor. Ayrıca tanıtımda, yeni sezonda diziye katılan oyuncuların da yer alması izleyicilerin ilgisini artırıyor.

Dizinin başrolünde Uğur Güneş yer alırken, oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Ozan Dolunay, Gökçe Türkan, Olgun Toker, Gülper Özdemir, Berk Erçer, Elif Doğan, Uygar Özçelik, Bülent Şakrak, Barış Yıldız, Şahin Irmak, Hakan Yufkacıgil, Celal Al, Sarp Aydınoğlu, Atılgan Gümüş, Arif Diren ve Hazım Körmükçü gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci otururken, senaryosu ise Feyza Rumeysa Küçükkürtül tarafından kaleme alındı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da izleyicileri büyülemeye devam edecek.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yeni sezon ilk bölümü 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00‘de sadece TRT 1‘de izleyiciyle buluşacak…

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinin Yeni Sezonu Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!