1. Haberler
  2. Medya
  3. Kuruluş Osman 166. Bölüm: Heyecan Dolu Gelişmeler ve Sırların Perdesi

Kuruluş Osman 166. Bölüm: Heyecan Dolu Gelişmeler ve Sırların Perdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş Osman’ın 166. Bölümü Heyecanla Bekleniyor!

atv ekranında yayınlanan ve altıncı sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin 166. bölümü, 9 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi, her bölümde olduğu gibi yine seyirciden büyük ilgi görecek.

ALAEDDİN BEY’İN AKIBETİ NE OLACAK?

Oynanan büyük oyuna ve çeşitli engellere rağmen Karadin Kalesi, Kayı mülkü haline geliyor. Osman Bey, Karadin Kalesi’ni fethederken surlarda mancınıklara maruz kalan Alaeddin Bey’in akıbeti ne olacaktır? Bu durum, izleyicileri merak içinde bırakıyor.

KOMUTAN LUCAS’IN HAİN PLANI

Komutan Lucas, Osman Bey ve Karesi Bey’i analiz ederek zayıf yönlerini tespit etmeye çalışıyor. Onları karşı karşıya getirmek için büyük bir plan kuran Lucas, ikisinin de bekleyen acı sonunu gözler önüne seriyor. Ayrıca, elindeki kutsal emanetleri silah olarak kullanmayı düşünmektedir. Lucas’ın, iki büyük Türk beyi için nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor. Osman Bey’in obasına büyük bir haber gelir: Kutsal emanetler çalınmıştır! Bu durum karşısında öfkeden deliye dönen Osman Bey’in, kutsal emanetleri bulmak için atacağı ilk adım ne olacaktır? Osman Bey ve Komutan Lucas karşı karşıya gelir. Osman Bey, kutsal emanetlerle ilgili olarak Lucas’ı tehdit eder. Peki, Lucas’ın kurduğu bu oyuna rağmen Osman Bey, kutsal emanetleri bulabilecek midir?

KARADİN KALESİ KİMİN HÜKMÜNDE OLACAK?

Karadin Kalesi’nin fethi, diğer beyliklerin de iştahını kabartmaktadır. Begüm Hatun ve Bayhan Bey, kalenin kendilerine verilmesini istemektedir. Ancak Bala Hatun, Begüm’ü hiç sevmediğini dile getirir. Osman Bey, bu durumda kaleyi kime verecektir? Söz konusu karar, pek çok kişinin kaderini etkileyecektir.

ORHAN BEY, HOLOFİRA’YA EVLENME TEKLİFİ EDİYOR

Osman Bey’in fetih için düzenlediği sofraya davetsiz misafir olarak Holofira gelir. Lucas’ın emriyle gelen Holofira, Osman Bey’e ne söyleyecektir? Aylar sonra ilk kez karşılaşan Orhan Bey ve Holofira arasındaki aşk, ilk günkü gibi tazedir. Orhan Bey, aşkını haykırarak Holofira ile evlenmek istediğini ifade eder. Peki, Holofira bu evlilik teklifine nasıl bir yanıt verecektir?

SARUCA VE YUSUF’UN REKABETİ

Saruca ve Yusuf, Fatma Hatun’un gönlünü kazanmak için ilk adımlarını atmaya hazırlanıyorlar. Bu ikili arasında Fatma Hatun ile neler yaşanacak? Hangisi, Fatma Hatun’un kalbini kazanma konusunda daha başarılı olacaktır?

GONCA HATUN’UN ZORLU DOĞUMU

Gonca Hatun’un doğumu başlamıştır ve bu süreç oldukça zorlu geçmektedir. Öte yanda, Begüm ve Hazal Hatunlar arasında büyük bir kavga patlak verir. Begüm, Hazal’ın kendisini zehirlemek istediğini iddia eder. Bu suçlamanın ardındaki gerçek nedir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait olan bu dizi, yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği ve başrolünü Burak Özçivit’in canlandırdığı Osman Bey karakteri ile izleyicileri etkilemeyi sürdürüyor. Kuruluş Osman, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

“Komutan Lucas, bu işin altından sakın ha sen çıkma. Eğer ki çıkarsan o vakit pusatımla tanış olacaksın.”

Kuruluş Osman 166. Bölüm 2. Fragmanı 💥
Yeni bölüm Çarşamba 20.00’de atv’de!

  • #KuruluşOsman
  • @atvcomtr

— Kuruluş Osman (@Kurulusosmanatv) October 6, 2024

Kuruluş Osman 166. Bölüm: Heyecan Dolu Gelişmeler ve Sırların Perdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!