1. Haberler
  2. Medya
  3. Kuruluş Osman 167. Bölüm: Osman Bey’in Kutsal Emanet Yemini

Kuruluş Osman 167. Bölüm: Osman Bey’in Kutsal Emanet Yemini

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş Osman 167. Bölüm: Osman Bey’in Kutsal Emanet Yemini!

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Kuruluş Osman’, 167. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Altıncı sezonunun başından beri reytinglerde zirveye oynayan dizi, bu akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. Bu bölümde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor.

Osman Bey’in Kutsal Emanetleri Kurtarma Planı

Osman Bey, İslam’ın kutsal emanetlerini kurtararak düşmanlarına büyük bir gözdağı vermiştir. Kutsallarına göz diken herkesle savaşacağını ilan eden Osman Bey, bu hedefe ulaşmak için ilk hamlesini ne zaman yapacak?

Karesi Bey’in Kıskançlık Dolu Planı

Kayı Obası’nda İslam’ın kutsal emanetlerinin kurtarılması büyük bir sevinçle karşılanırken, Karesi Bey bu durumu kıskanır. Osman Bey’in itibar kazanmasına göz yummayan Karesi Bey, ne tür bir planla karşılık verecek?

Komutan Lucas’ın Tehlikeli Oyunu

Osman Bey’i her yönden kuşatmak isteyen Lucas, Karadin’de büyük bir tuzak kurar. Bu tuzak sonrasında Begüm Hatun’un durumu oldukça zorlaşacaktır. Lucas, Osman Bey’i alt etme planında ne kadar başarılı olabilecek?

Bala Hatun ve Begüm Hatun’un Çatışması

Karadin’deki başarısızlığından dolayı öfkelenen Begüm Hatun, bu sefer Bala Hatun ile karşı karşıya gelir. Bala Hatun’un eşini ve konumunu elinden almak isteyen Begüm Hatun’un nasıl bir plan kuracağı merak konusu.

Gonca Hatun ve Holofira Arasındaki Gerilim

Gonca Hatun’un zehirlenmesinin arkasındaki isim Cecilia olduğu anlaşılır. Holofira’nın yardımcısı olarak obaya sızmış olan bu katil, Gonca Hatun’un Holofira’ya karşı tutumunu nasıl etkileyecek?

Orhan Bey’in Tehlikeli Planı

Orhan Bey, Holofira’nın evlendirileceğini öğrenir. Holofira’yı kaçırmak için büyük bir plan kurarak harekete geçer. Düğünden kaçmayı başaran Orhan ve Holofira’yı yolda bekleyen büyük bir tuzak var. Bu tuzağı aşabilecekler mi?

Osman Bey, Lucas ve Karesi Bey’e Meydan Okuyor!

Düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışıyla bir araya gelen Lucas ve Karesi, kuracakları köprüyle Osman Bey’e maddi anlamda büyük bir darbe indirmeyi planlıyor. Osman Bey, Karesi Bey’in arkasından dönen oyunları öğrenmiştir. Bu kirli planları boşa çıkarabilecek mi?

Kuruluş Osman 167. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de ATV’de izleyicileriyle buluşacak!

Kuruluş Osman 167. Bölüm: Osman Bey’in Kutsal Emanet Yemini
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!