1. Haberler
  2. İlan
  3. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü’nden Duyuru

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü'nden Duyuru

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

02 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik” çerçevesinde, Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi (İlkeler ve Kriterler) hükümleri gereğince öğretim üyeleri alınacaktır.

  • Başvuru koşulları:
  • İlanda belirtilen kadroya başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde yer alan şartları taşımaları gerekmektedir.
  • Öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adayların, 2547 sayılı Kanun’un 23, 24 ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları önemlidir.

Ayrıca, öğretim üyesi kadrolarına müracaat edecek adaylar, başvuru formlarına ve detaylı bilgilere https://ksbu.edu.tr/ adresindeki duyurular kısmından ulaşabilirler.

Adayların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Önemli Not: İlanlardan anında haberdar olabilmek için Android ve iOS uygulamalarımızı indirip bildirimleri açmanız önerilir.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!