1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kutlubey Mahallesi’nde Eğlence Merkezinde Yangın Paniği

Kutlubey Mahallesi’nde Eğlence Merkezinde Yangın Paniği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kutlubey Mahallesi’nde Yangın Paniği

Kutlubey Mahallesi’ndeki bir eğlence merkezinin 5. katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki esnaf, yangın tüpleriyle hızlı bir şekilde müdahale etmeye çalıştı. Durumun ciddiyetini fark eden esnaf, hemen itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ve polis ekibi, yangını kontrol altına almak için hızla çalışmalara başladı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saat süren yoğun bir gayretle alevleri söndürmeyi başardı. Ancak bu yangın, maalesef maddi hasara yol açtı.

Yangın anında içeride bulunan müşterilerin panik yaşadığını ifade eden esnaf Murat Altaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yangın bir anda büyüyerek kontrolden çıktı. Müşteriler zorlukla içeriden çıkmaya çalıştı. Hepsini dışarı çıkardık ve diğer esnaf arkadaşlarım da yardıma koştu.” dedi.

Yangının nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni ve meydana gelen hasar hakkında detaylı incelemelerin yapılacağı bildirildi.

Yangın, Kutlubey Mahallesi’nde büyük bir paniğe neden olurken, esnaf ve müşterilerin hızlı müdahalesi olası bir felaketi önlemiş oldu.

Kaynak: Sözcü

Kutlubey Mahallesi’nde Eğlence Merkezinde Yangın Paniği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!