1. Haberler
  2. Spor
  3. Kylian Mbappe PSG ile Anlaşmazlıkta Zafer Kazandı

Kylian Mbappe PSG ile Anlaşmazlıkta Zafer Kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kylian Mbappe, PSG ile Anlaşmazlıkta Zafer Elde Etti

Fransız futbol dünyasının parlayan yıldızı Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain (PSG) ile yaşadığı mali anlaşmazlık davasında önemli bir zafer kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Fransa Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Ortak Temyiz Komitesi, Mbappe’nin PSG’den talep ettiği 55 milyon Euro tutarındaki ödemeyi yapması gerektiğine hükmetti. Ancak PSG, bu kararı bağlayıcı olarak kabul etmediğini belirterek ödeme yapmayı reddetti.

Bugün gerçekleştirilen LFP Ortak Temyiz Komitesi toplantısında, Mbappe’nin PSG’den talep ettiği ödenmemiş maaş ve bonuslar konusunda futbolcunun lehine bir karar alındığı bildirildi. Marca’da yer alan haberlere göre, PSG bu karara rağmen ödemeyi yapmayı reddediyor ve kararın mahkeme süreci tamamlanmadan bağlayıcı olmadığı görüşünde.

TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Mbappe, arabuluculuk teklifini geri çevirirken, PSG ise futbolcunun taleplerini reddederek anlaşmazlığın mahkemeye taşınabileceğini ifade etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncunun bu süreci devam ettirme kararı alması halinde PSG, konuyu yetkili mahkemelere götürmek zorunda kalacak. Kulüp, eski oyuncusunun anlaşılmaz tavrının neden olduğu ve sürdürdüğü zararın tespit edilmesi için de adım atacaktır,” denildi.

PSG’nin, anlaşmazlığı iş mahkemesine taşıma planları olduğu öğrenildi. Bu durum, hem oyuncu hem de kulüp için yeni bir hukuki sürecin kapılarını aralayabilir.

Kaynak: Sözcü

Kylian Mbappe PSG ile Anlaşmazlıkta Zafer Kazandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!