1. Haberler
  2. Magazin
  3. Liam Payne’in Trajik Ölümü: Arjantin’deki Düşüşü ve Son Anları

Liam Payne’in Trajik Ölümü: Arjantin’deki Düşüşü ve Son Anları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya, Liam Payne’in Ölüm Haberiyle Sarsıldı

Dünya, Liam Payne'in Ölüm Haberiyle Sarsıldı

Eski One Direction üyesi Liam Payne, 31 yaşında trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Genç şarkıcının, Arjantin’deki bir otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdiği bildirildi. Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yükseklikteki balkondan düşen Payne’e ilk müdahalenin, yaşama şansı çok düşük bir durumda yapıldığını belirtti.

Paylaşımları Gündem Oldu

Payne, ölümünden sadece bir saat önce Snapchat üzerinden Arjantin’deki gün planlarını detaylı bir şekilde paylaştı. “Bugün bineceğiz. At bineceğiz,” dediği video gönderisinde, “Sanırım tekrar polo oynayacağım, bu da beni yaklaşık altı hafta boyunca oyundan uzak tutacak. Bunu yapmak oldukça zor; sırtım ve boynum o çekici sallamaktan… ya da tokmak, sanırım biliyorsanız buna tokmak deniyor. Çok acıyor, yapması gerçekten çok zor.” ifadeleriyle tatil planlarını anlattı.

Liam Payne'in Trajik Ölümü: Arjantin'deki Düşüşü ve Son Anları

Paylaşımlar Şüphelendirdi

Payne’in hayranları, bu paylaşımların eski olduğunu iddia etti. Çünkü o gün içerisinde yapılan diğer paylaşımlarda, arka planda ünlü ismin nişanlısı Kate Cass’in sesi duyuluyordu. Ancak Cass, iki gün önce Arjantin’den Florida’ya dönerken bir video çekmişti.

Liam Payne'in Trajik Ölümü: Arjantin'deki Düşüşü ve Son Anları

Dengesiz Davranışlar

Payne’in düşüşünün kasıtlı mı yoksa kazara mı olduğu henüz kesinlik kazanmadı. Daily Mail’de yer alan bilgilere göre, görgü tanıkları, eski One Direction şarkıcısının ölümünden önce otel lobisinde “dengesiz davrandığını” iddia ediyor. Bu durum, hayranları ve yakınları arasında büyük bir endişe ve belirsizlik yaratıyor.

Liam Payne'in Trajik Ölümü: Arjantin'deki Düşüşü ve Son Anları

Liam Payne’in Trajik Ölümü: Arjantin’deki Düşüşü ve Son Anları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!