1. Haberler
  2. Magazin
  3. Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Cheryl Cole’un Duygusal Açıklaması

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Cheryl Cole’un Duygusal Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liam Payne’in Trajik Ölümü

Liam Payne'in Trajik Ölümü

Dünya, One Direction’ın eski üyesi Liam Payne’in beklenmedik ölümüyle sarsıldı. 31 yaşındaki genç sanatçı, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction’un sevilen üyesi Liam Payne, Palermo semtindeki Casa Sur Oteli’nin balkonundan düşmesi sonucu trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen acil servis ekipleri, sanatçının ölümünü doğruladı.

Buenos Aires polisi, olayla ilgili yaptığı açıklamada, alkol ya da uyuşturucu etkisi altında olduğu tahmin edilen bir müşteriye müdahale için otelin çağrıldığını ve ekiplerin otele ulaştığı anda bahçede bir gürültü duyduğunu belirtti. Ekipler, bahçede ağır yaralı bir erkeğin yattığını gördü ve bu erkeğin Liam Payne olduğu tespit edildi.

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Cheryl Cole'un Duygusal Açıklaması

Buenos Aires ambulans hizmetleri adına konuşan Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yükseklikteki balkondan düşen Payne’e ilk müdahalenin, hayatına devam etme şansı çok düşükken yapıldığını ifade etti. İlk ihbarın saat 17.04’te yapıldığını ve ambulansın olay yerine 17.11’de ulaştığını belirten Crescenti, ne yazık ki Liam Payne’in olay yerinde hayatını kaybettiğini aktardı.

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Cheryl Cole'un Duygusal Açıklaması

ÇOCUĞUNUN ANNESİNDEN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Bu trajik olayın ardından, Liam Payne’in 2016 – 2018 yılları arasında birlikte olduğu ve çocuğunun annesi olan ünlü sanatçı Cheryl Cole, sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama yaptı. Cheryl, yaşanan bu sarsıcı olayla başa çıkmaya çalışırken, herkesin bir insanı kaybetmenin ciddiyetini hatırlamasını istedi.

“OĞLUMUZUN BABASIYDI”

Cheryl Cole, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bu zor zamanlarda, Liam’ın sadece bir pop yıldızı ya da ünlü biri olmadığını, aynı zamanda bir oğul, bir kardeş, bir amca, bir yakın arkadaş ve 7 yaşındaki oğlumuz Bear’in babası olduğunu hatırlamak istiyorum. Artık oğlumuz, babasını bir daha göremeyeceği gerçeğiyle yüzleşmek zorunda. Bu durum, kalbimde derin bir acı bırakıyor.”

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Cheryl Cole'un Duygusal Açıklaması

Cheryl, medyanın bu tür trajik olayları sömürmesinin acısını daha da artırdığını dile getirerek, “Bear’ın bir gün bu korkunç haberler ve medya sömürüsüne ulaşabileceğinden korkuyorum. Bu durumu ona nasıl açıklayacağımı düşündüğümde, içim parçalanıyor. Sizden, bu haberlerin başka kime fayda sağladığını düşünmenizi rica ediyorum; geride kalan ve parçaları toplamaya çalışan insanlara zarar vermekten başka ne işe yarıyorlar? Bu konuda duyarlı olmanızı ve kendi çocuğunuzun ya da ailenizin bunları okuyup okumayacağını kendinize sormanızı istiyorum.” dedi.

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Cheryl Cole’un Duygusal Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!