1. Haberler
  2. Magazin
  3. Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Kate Cassidy’nin Duygusal Veda Mesajı

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Kate Cassidy’nin Duygusal Veda Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liam Payne’in Trajik Ölümü

Liam Payne'in Trajik Ölümü

31 yaşındaki ünlü şarkıcı Liam Payne, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. One Direction müzik grubunun eski üyesi olan Liam, Palermo semtindeki otelde geçirdiği bu trajik olayla sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Olay yerine intikal eden acil servis ekipleri, genç sanatçının hayatını kaybettiğini doğruladı.

Liam Payne’in ölümüyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Liam’ın kız arkadaşı Kate Cassidy, sosyal medya üzerinden duygusal bir veda mesajı paylaştı. Instagram hesabından yaptığı gönderide, Liam’a olan sevgisini ve kaybının yarattığı derin acıyı ifade etti.

Kate Cassidy, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Kate Cassidy'nin Duygusal Veda Mesajı

Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. Kalbim, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar parçalandı. Tüm bunlar gerçek gibi gelmiyor ve senin burada olmaman, kafamda oturtamadığım yeni bir gerçeklik haline geldi. Sen yanımda olmadan bir dünyada nasıl yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum. Birlikte, tekrar çocuk olmayı öğrenmeliyiz; her zaman en küçük şeylerde sevinç bulmalıyız.

“Bir Yıl İçerisinde Evleneceğiz”

Kate, Liam’ın hayatına kattığı ışığı da dile getirerek, “Hayatıma çok fazla ışık getirdin. Birkaç hafta önce, birlikte hayatlarımızı tezahür ettirerek güzel bir akşamda dışarıda oturduk. Bana bakmamamı söylemene rağmen notunu yakınımda tutuyorum.” dedi.

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Kate Cassidy'nin Duygusal Veda Mesajı

Paylaşımında, Liam’ın kendisine bıraktığı bir notu da paylaştı. Notta şu ifadeler yer alıyordu:

“Kate ve ben bir yıl içinde evleneceğiz/nişanlandık ve sonsuza dek birlikte olacağız.”

Kate, bu sözlerin Liam ile aralarındaki bağı ölümsüz kıldığını belirterek, “Liam, sonsuza dek birlikte olacağımızı biliyorum fakat planladığımız şekilde değil. Her zaman benimle olacaksın. Hayatımın geri kalanında ve sonrasında seni seveceğim; hayallerimizi ve anılarımızı gittiğim her yere taşıyacağım.” ifadelerini kullandı.

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Kate Cassidy’nin Duygusal Veda Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!