1. Haberler
  2. Magazin
  3. Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Son Paylaşımları

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Son Paylaşımları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liam Payne’in Trajik Ölümü

Liam Payne'in Trajik Ölümü

31 yaşındaki ünlü şarkıcı Liam Payne’in, Arjantin’in Buenos Aires kentinde bir otel odasının üçüncü katından düşerek hayatını kaybettiği bildirildi. Bu trajik olay, hayranlarının derin bir üzüntü yaşamasına neden oldu. Özellikle, Payne’in ölümünden sadece bir saat önce Snapchat hesabında paylaştığı gönderi, hayranları arasında kaygı ve endişe yarattı.

ÖLMEDEN BİR SAAT ÖNCE PAYLAŞIM YAPTI

Payne, hayatını kaybetmeden bir saat önce Snapchat’te, Arjantin’deki gün planlarını detaylandırdığı bir video paylaşmıştı. Videoda, “Bugün bineceğiz. At bineceğiz,” diyerek heyecanını dile getiren şarkıcı, “Sanırım tekrar polo oynayacağım, bu da beni yaklaşık altı hafta boyunca oyundan uzak tutacak. Bunu yapmak çok zor, sırtım ve boynum o çekici sallamaktan… ya da tokmak, sanırım biliyorsanız buna tokmak deniyor. Çok acıyor, yapması çok zor.” sözleriyle tatil planlarını anlattı.

HAYRANLARI GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYOR

Payne’in hayranları, şarkıcının odasının balkonundan atlayarak hayatına son vermiş olabileceğinden şüpheleniyor. Hayranlar, paylaşımların önceden hazırlanmış gibi göründüğünü ve şarkıcının kız arkadaşı Kate Cassidy’nin, iki gün önce Arjantin’den Florida’ya dönüş yolculuğuyla ilgili bir TikTok paylaşımı yaptığını belirtti. Bu durum, bazı hayranların şarkıcının intihar etmiş olabileceği düşüncesini güçlendirdi.

ALKOL VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDİYORDU

Liam Payne, 2019’dan bu yana zihinsel sağlık sorunları ve bağımlılıkları hakkında açık bir şekilde konuşmuştu. “Bir CEO’nun Günlüğü” adlı podcast’te, “en dibe vurduğunu” ifade eden şarkıcı, One Direction grubunda bulunduğu süre zarfında uyuşturucu ve alkolün kendisini nasıl etkilediğini anlattı. İntihara yönelik düşüncelerin bu süreçte bir parça olup olmadığı sorusuna ise, “Evet,” şeklinde yanıt vererek, “Kesinlikle hiçbir zaman bahsetmediğim şeyler var. Gerçekten çok ama çok kötüydü,” diyerek durumunu daha da derinlemesine açıkladı.

Kaynak: Sözcü

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Son Paylaşımları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!