1. Haberler
  2. Magazin
  3. Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Sonrası

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Sonrası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liam Payne’den Üzücü Ölüm Haberi

Liam Payne'den Üzücü Ölüm Haberi

Dünya, One Direction’un eski üyesi Liam Payne’in trajik ölümüyle sarsıldı. 31 yaşındaki sanatçı, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayata veda etti. Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction’un sevilen yüzlerinden biri olan Liam Payne, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’teki Palermo semtinde bulunan Casa Sur Oteli’nin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri, Payne’in yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Buenos Aires polisi, alkol veya uyuşturucu etkisi altında olduğu tahmin edilen bir agresif müşteriye müdahale için “Casa Sur Palermo” oteline giden ekiplerin, buraya ulaştıkları anda bahçede bir gürültü duyduğunu ve ağır yaralı bir erkeğin yerde yattığını bildirdi. Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yükseklikten düşen Payne’e ilk müdahalenin, yaşama şansının çok düşük olduğu bir durumda yapıldığını ifade etti. İlk ihbarın saat 17.04’te yapıldığını belirten Crescenti, ambulansın olay yerine 17.11’de ulaştığını ve Payne’in olay yerinde hayatını kaybettiğini söyledi.

Otel Çalışanından Uyuşturucu İddiası

Liam Payne’in ölümünden önceki dönemde madde kullandığına dair tahminler mevcut. People dergisinde yer alan habere göre, Payne için bir otel çalışanının uyuşturucu temin ettiği iddia ediliyor. Payne’in ölümüyle ilgili bir kaynağın ifadesine göre, “Bir otel çalışanının Payne için uyuşturucuları temin ettiğine dair kanıtlar var gibi görünüyor” şeklinde açıklama yapıldı.

Tüm Soruşturma Seçenekleri Açık Tutuluyor

Savcının, cinayet dahil olmak üzere tüm soruşturma yollarını açık tuttuğu ve özellikle Payne’e ölümünden önceki saatlerde otel odasında bulunduğu iddia edilen uyuşturucuları kimin tedarik ettiğini araştırdığı bildirildi. Ayrıca, soruşturmanın Payne’in ölümüne yol açan üçüncü tarafların olası katılımını belirlemeyi amaçladığı belirtiliyor.

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Sonrası

Duygusal Mesajlar ve Anılar

Öte yandan, eski grup arkadaşları Liam Payne için duygusal mesajlar yayınladı. İşte o mesajlardan bazıları:

Liam Payne'in Trajik Ölümü ve Sonrası

  • Harry Styles: “Liam’ın vefatıyla yıkıldım. Birlikte geçirdiğimiz yıllar, hayatımın en değerli anları arasında sonsuza dek kalacak. Kalbim Karen, Geoff, Nicola ve Ruth için kırılıyor, oğlu Bear ve onu benim gibi tanıyan ve seven herkes için de kalbim acıyor.” yazdı.
  • Zayn Malik: “Liam, kendimi yüksek sesle seninle konuşurken buluyorum, beni duyabileceğini umuyorum. Hayatlarımızda daha yapacağımız çok fazla konuşma olduğunu düşünmeden edemiyorum. Hayatımın en zor zamanlarında bana destek olduğun için sana hiç teşekkür edemedim. 17 yaşında evimi özlediğimde, her zaman olumlu bakış açınla ve güven verici gülümsemenle yanımda oldun, bana arkadaşım olduğunu ve sevildiğimi hissettirdin. Sen bizi terk ettiğinde bir kardeşimi kaybettim ve sana sadece bir sarılmak için neler verebileceğimi anlatamam. Seninle yaşadığım tüm anıları sonsuza dek kalbimde saklayacağım. Şu an hissettiklerimi açıklayacak veya haklı çıkaracak hiçbir kelime yok, sadece harap olmaktan öte. Umarım şu an nerede olursan ol iyisindir, huzurlusundur ve ne kadar sevildiğini biliyorsundur.” dedi.
  • Louis Tomlinson: “Bunu yazdığım için çok üzgünüm ama dün bir kardeşimi kaybettim. Liam her gün örnek aldığım, çok pozitif, komik ve iyi kalpli biriydi. Liam’la ilk tanıştığımda 16 yaşındaydım ve o 18 yaşındaydı. Sesine anında hayran kaldım; ama daha da önemlisi, zaman geçtikçe hayatım boyunca özlemini çektiğim iyi kalpli kardeşimi görme şansı yakaladım. Keşke sana veda etme ve seni ne kadar sevdiğimi bir kez daha söyleme şansım olsaydı.” ifadelerini kullandı.

Liam Payne’in Trajik Ölümü ve Sonrası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!