1. Haberler
  2. Spor
  3. Liverpool, Chelsea’yi 2-1 Yenerek Liderliğini Sürdürdü

Liverpool, Chelsea’yi 2-1 Yenerek Liderliğini Sürdürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Premier Lig’de Heyecan Dolu Bir Karşılaşma

Premier Lig’in 8. haftasında Liverpool, Chelsea’yi Anfield Stadyumu’nda ağırladı. Maçın ilk dakikalarında iki takımda kontrollü bir oyun sergileyerek, birbirlerinin savunmalarını test etti. İlk yarının ortalarına doğru, 29. dakikada Liverpool’un yıldız ismi Mohamed Salah, penaltı atışını başarıyla gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Goller Arka Arkaya Geldi

İlk yarı Liverpool’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıda Chelsea hızlı bir başlangıç yaptı. 47. dakikada Nicolas Jackson, güzel bir golle skoru 1-1’e getirdi. Ancak Chelsea’nin bu sevincinin üzerinden sadece 2 dakika geçti. Liverpool’da Curtis Jones, takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti ve durumu 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda Liverpool, skoru korumayı başardı ve maçı 2-1’lik skorla kazanarak sahadan galip ayrıldı.

Liderliğini Sürdürdü

Bu sezonki yedinci galibiyetini elde eden Liverpool, puanını 21’e yükselterek ligdeki liderliğini sürdürdü. Öte yandan Chelsea, bu mağlubiyetle birlikte sezonun ikinci kaybını yaşadı ve 14 puanda kaldı.

Salah, Defoe’yu Elde Etti

Maçta dikkat çeken bir diğer olay ise Mohamed Salah‘ın Premier Lig tarihindeki 162. golünü atmasıydı. Bu golle birlikte Salah, eski futbolcu Jermain Defoe‘yu yakalamış oldu. Ayrıca, Salah, Premier Lig tarihinde penaltıdan 27 kez gol atarak bu alanda Jamie Vardy ve Sergio Aguero ile beşinci sırayı paylaşıyor. İlk sırada ise Harry Kane, 33 golle yer alıyor.

Kaynak: Sözcü

Liverpool, Chelsea’yi 2-1 Yenerek Liderliğini Sürdürdü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!