1. Haberler
  2. Dünya
  3. Londra’da Patlama: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Londra’da Patlama: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Londra’da Trajik Patlama: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Londra'da Trajik Patlama: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Northumbria ilçesinde meydana gelen korkunç bir patlama sonucunda, sadece 7 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Olayda, 2’si ağır olmak üzere toplam 6 kişi de yaralandı. Bu trajik olay, çarşamba sabahı erken saatlerde gerçekleşti ve patlama sonucunda evin neredeyse tamamı yok oldu. Patlama sonrası evin çatısından geriye neredeyse hiçbir şey kalmadı, çevreye dağılmış enkaza bakıldığında durumun ne denli vahim olduğu açıkça görülüyordu.

Northumbria Polisi’nden Başkomiser Darren Adams, olay yerinde yaptığı açıklamada, çocuğun olay anında hayatını kaybettiğini ve yaralıların hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Başkomiser, aynı zamanda sokak sakinlerinin güvenliği için evlerinden tahliye edildiğini de bildirdi.

Olay yerine intikal eden Adams, bu patlamayı hayatı boyunca gördüğü “en yıkıcı olay” olarak nitelendirdi. Patlamanın nedenine ilişkin bir soruşturma başlatıldığını ve detayların yakından takip edileceğini belirtti. Polis, olay yerinin çevresine çekilen güvenlik kordonunun, soruşturma süresince devam edeceğini vurguladı. Şu an için patlamanın nedeni henüz netlik kazanmış değil, ancak patlamanın şiddeti nedeniyle terörizm ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu üzücü olay, Londra’daki toplumu derinden etkiledi ve halk arasında büyük bir endişe yarattı. Olayla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Kaynak: Sözcü

Londra’da Patlama: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!