1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mamak’ta Korkunç Trafik Kazası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Mamak’ta Korkunç Trafik Kazası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feci Kaza Mamak’ta Gerçekleşti

Feci Kaza Mamak'ta Gerçekleşti

Dün gece geç saatlerde, Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Yakup Abdal Mahallesi’nde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Güney Topaktaş (37) yönetimindeki 06 DDC 719 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelası direğine çarparak feci bir şekilde kaza yaptı.

Kaza anında araç içinde bulunan 5 kişi, olayın şiddetiyle sıkıştı. Sürücü Güney Topaktaş ile birlikte arkadaşları Yiğitcan Kayı (29), Ezgi Yaman (36) ve Yaman’ın kuzeni Sevgi Eker (29) maalesef olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Kazadan yaralı olarak kurtulan başka bir kişinin kimliği ise henüz belirlenemedi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre, Topaktaş ve arkadaşları akşam saatlerinde Yakupabdal Tabiat Parkı’nda piknik yapmışlardı ve dönüş yolunda bu talihsiz kaza meydana geldi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, gerekli otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Ezgi Yaman ve kuzeni Sevgi Eker’in cenazeleri Sincan Cimşit Mezarlığı’na, Güney Topaktaş ve Yiğitcan Kayı’nın cenazeleri ise ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Kaynak: Sözcü

Mamak’ta Korkunç Trafik Kazası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!