1. Haberler
  2. Gündem
  3. Marmara Adası’nda Cinayet: Eski Eşin Kıskançlık Nedeniyle Katledildi

Marmara Adası’nda Cinayet: Eski Eşin Kıskançlık Nedeniyle Katledildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın Detayları

Olay, 6 Ekim Pazar günü saat 15.00 civarında Hükümet Caddesi üzerindeki İlçe Tarım Müdürlüğü binasında gerçekleşti. İddialara göre, 10 yıl önce boşandığı eşi Aslı E. ile bir gönül ilişkisi olduğunu düşünen Selçuk A., İlçe Tarım Müdürü Vekili Murat Yakupoğlu’nun makamına geldi. Burada, Yakupoğlu’na odasında 5 el ateş etti. Başından vurulan Murat Yakupoğlu, kanlar içinde yere yığılırken, Selçuk A. olay yerinden kaçtı.

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, 5 el silah sesinin duyulduğu odada müdür vekilini kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Murat Yakupoğlu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi.

ANNESİNİN EVİNDE YAKALANDI

Cinayetin ardından güvenlik güçleri, olayın faili Selçuk A.’yı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin ortak çalışması sonucu Selçuk A.’nın Çınarlı Mahallesi’nde annesinin evinde saklandığı belirlendi. Yapılan operasyonla yakalanan Selçuk A., ifadesi alınmak üzere Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Selçuk A.’nın, eski eşiyle görüştüğünü iddia ettiği İlçe Tarım Müdürü Vekili Murat Yakupoğlu’nu uyardığı ve bu görüşme sonrasında aralarında bir tartışma yaşandığını, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat Marmara Adası Adliyesi’nde devam ediyor.

YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, Selçuk A.’nın 28 Eylül 2024 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Bu paylaşımda, “2013-2023 her şey artık geride. Devrilen bir 10 yıl. Güzel ve değerli bir 10 yıl. Geçmişte kalan bir 10 yıl. Hatıralar asla silinmez. Nazara gelmiş bir 10 yıl” ifadelerine yer verildiği ve eski eşiyle birlikte aile fotoğrafları paylaştığı görüldü.

Marmara Adası’nda Cinayet: Eski Eşin Kıskançlık Nedeniyle Katledildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!