1. Haberler
  2. Spor
  3. Mascherano’dan Messi’ye Yönelik Dikkat Çekici Açıklamalar

Mascherano’dan Messi’ye Yönelik Dikkat Çekici Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mascherano’dan Messi’ye Çarpıcı Yorumlar

Mascherano'dan Messi'ye Çarpıcı Yorumlar

Eski takım arkadaşı Javier Mascherano, Lionel Messi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Messi’nin sahadaki tüm yönleriyle rakiplerine karşı nasıl bir üstünlük sağladığını vurgulayan Mascherano, “Messi bir savunmacı olsaydı, muhtemelen dünyanın en iyi savunmacılarından biri olurdu. Onu geçmek imkânsızdı. Bazen antrenmanlarda bire bir oynardık ve Messi’yi geçmek mümkün olmazdı.” ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldızın savunma yeteneklerine de dikkat çeken Mascherano, “Bazı hücum oyuncuları savunma yapmayı bilir. Ancak Leo, savunmada gerçekten çok etkiliydi. Hızlıydı ve onu çalımlamak neredeyse imkânsızdı.” şeklinde konuştu.

Barcelona’da sekiz yıl boyunca birlikte forma giyen bu ikili, milli takımda da tam on üç yıl boyunca aynı sahayı paylaştı. Mascherano, Messi’nin futbol zekâsını ve oyuna olan etkisini daha iyi anlatmak için bir antrenman anısını aktardı: “Barcelona antrenmanlarında kısa turnuvalar düzenlerdik. Bu turnuvalar üç takım arasında yapılırdı ve beş galibiyet alan takım şampiyon olurdu.” dedi. Mascherano, Messi’nin sıra dışı yeteneğine vurgu yaparak, “Bir gün Messi, antrenmanı erken bitirmeye karar verdi. Beş gol atarak turnuvayı tamamladı ve antrenman sona erdi.” ifadesini kullandı.

Mascherano'dan Messi'ye Yönelik Dikkat Çekici Açıklamalar

Messi, bu sezon Inter Miami formasıyla MLS’te 18 maçta 17 gol atarak yine etkileyici bir performans sergiledi. ABD’deki kulübüne dönmeden önce, Arjantin milli takımıyla Venezuela’ya karşı oynanacak Dünya Kupası eleme maçında forma giymesi bekleniyor.

Kaynak: Sözcü

Mascherano’dan Messi’ye Yönelik Dikkat Çekici Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!