1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef Türkiye: Somer Sivrioğlu’nun Başarı Hikayesi

Masterchef Türkiye: Somer Sivrioğlu’nun Başarı Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef Türkiye’nin Heyecanı Devam Ediyor

Masterchef Türkiye'nin Heyecanı Devam Ediyor

Masterchef Türkiye, izleyicilerine sunduğu eşsiz lezzet ve rekabet dolu anlarla tüm heyecanıyla devam ediyor. Programın başlangıcından bu yana jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu, katıldığı bir televizyon programında samimi ve içten açıklamalarda bulundu. Hülya Avşar’ın sunduğu programa konuk olan Somer Şef, Masterchef ile yollarının nasıl kesiştiğini anlattı.

“MİSAFİR ŞEF OLAYINI ATLAMIŞLAR”

Somer Şef, yaşadığı ilginç tesadüfü şöyle dile getirdi: “Aslında çok komik bir tesadüf oldu. Her yıl Türkiye’ye bir ay geliyordum ve Avustralyalı gurmeleri, yazarları getiriyordum. O sene geldiğimde bir konferansa konuşmacı olarak katılacaktım, ancak konferans iptal oldu. O sırada Masterchef’i duydum, dedim ki ‘Gideyim bari bir programa katılayım.’ Bir arkadaşım aracılığıyla yapımcılarla iletişime geçildi. Fakat aradaki misafir şef olayı atlanmış birisi varmış. Onlar da uzun zamandır beni arıyorlarmış.” dedi.

Masterchef Türkiye: Somer Sivrioğlu'nun Başarı Hikayesi

“SONRA ŞEF OLDUM”

Aşçılık eğitimi almadığını ifade eden Somer Şef, “Ben aslında önce restoran yöneticisiydim. Sonrasında şef oldum. İstediğimi yaptıramadığım için şeflik yoluna girdim. Eğitimim turizm otel işletmeciliği üzerine. Yani benim şeflik eğitimim yok. Kendim mutfakta geçip, kendi başıma yapmaya başladım.” şeklinde konuştu.

“KAPTANLIK OYUNLARI ÇOK ZOR OLUYOR”

Çekim günlerinde yalnızca kahve içerek güne başladığını belirten Somer Şef, “Çekim günlerinde başka hiçbir şey yemiyorum. Kaptanlık oyunları gerçekten çok zorlayıcı oluyor. Mehmet ile ben de bu süreçte oldukça kilo verdik. Şimdi yavaş yavaş bu kilolar çıkıyor. Dışarı çıktığımızda insanlar sağ olsun, yemek getiriyor.” ifadelerini kullandı.

Somer Sivrioğlu, tarzıyla sosyal medyada sürekli konuşulmaya devam ediyor. “Geçen seneden bu seneye 25 kilo verdim. Güzel ve farklı bir tarzımız var. Bu sene biraz daha iddialı kıyafetlerle sahne almayı planlıyorum. İddialı giyinmeyi seviyorum. Sıradanlıktan uzak, farklı olmak benim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Masterchef Türkiye: Somer Sivrioğlu’nun Başarı Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!