1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef Türkiye’de Eleme Adayları ve Kaptanlar Belli Oldu

Masterchef Türkiye’de Eleme Adayları ve Kaptanlar Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef Türkiye’de Heyecan Dolu Anlar

Masterchef Türkiye'de Heyecan Dolu Anlar

Masterchef Türkiye, izleyicilerine her hafta olduğu gibi bu hafta da nefes kesici anlar sunmaya devam ediyor. Bu haftanın mavi takım kaptanı Semih olurken, kırmızı takım kaptanı ise Muratcan olarak belirlendi. İlk dokunulmazlık oyununun ardından, eleme adayları da netleşti. Bu haftanın ilk eleme adayları Onur ve Eda oldu.

Takımlar, ilk dokunulmazlık oyununda bireysel olarak farklı börek çeşitleri hazırladılar. Dün akşam ekrana gelen bölümde, iki kaptan Semih ve Muratcan kıyasıya bir yarış içine girdiler. Yeteneklerini sergileyen kaptanlardan kazanan taraf Semih oldu ve bu onun için büyük bir avantaj sağladı.

“GÜLMEYECEĞİM”

Öte yandan, daha önce Muratcan’ı eleştiren ünlü sanatçı Demet Akalın, yarışma hakkında düşüncelerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Twitter hesabında “Muratcan yine kaybetti, gülmeyeceğim” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Ayrıca, bir takipçisine yanıt veren Akalın, “Hala iddialı ama ona şaşıyorum” ifadelerini kullandı. Bu tür yorumlar, yarışmanın heyecanına ve sosyal medya etkileşimine katkı sağlıyor.

Masterchef Türkiye’de Eleme Adayları ve Kaptanlar Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!