1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef Türkiye’de Gergin Anlar: Nigar’ın Duygusal Paylaşımı

Masterchef Türkiye’de Gergin Anlar: Nigar’ın Duygusal Paylaşımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef Türkiye’de Rekabet Kızıştı

Masterchef Türkiye'de Rekabet Kızıştı

Masterchef Türkiye’nin ekrana gelen son bölümünde mavi ve kırmızı takım, zorlu dokunulmazlık mücadelesine girdi. Bu zorlu rekabetin galibi kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan şef Hakan, eleme adayı olarak Nigar’ın adını verdi. Diğer bir eleme adayı ise Akın oldu. Hakan ve Nigar arasında program boyunca süregelen bir gerginlik olduğu biliniyor.

DANİLO ŞEF İLE DERTLEŞME ANLARI

Oylama öncesinde yarışmacılar, eleme adayı olmamak için yaratıcı ve dikkat çekici tabaklar hazırladı. Nigar, bu süreçte Danilo şef ile içini döktü. Hakan ve Kaan ile yaşadığı sorunlardan bahseden Nigar, gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Nigar, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Beni üzüyor bu konular. Hiç mutlu hissetmiyorum gerçekten. Ben tartışmayı sevmeyen bir insanım. Eşimle bile hiç tartışmadım. Böyle olmasını istemiyorum. Elimden bir şey gelmiyor çünkü ben böyle bir insanım. Olayların üzerine gidemiyorum.”

KİŞİSEL ZORLUKLARINI PAYLAŞTI

Nigar, yanlış anlaşılmaların kendisini derinden etkilediğini ifade ederek, “Adapte olamıyorum hiçbir şeye. İnanın bana, kardeşim bir kelime söyledi diye 10 senedir onu görmüyordum. İlk defa bu program sayesinde barıştım kardeşimle. Annemle 10 senedir konuşmuyorum. Bu, benim için zor şeyler. Ben kavga edemiyorum. Babam alkolik bir adamdı ve bizi çok döverdi. Kavga, benim için korkunç bir şey. Gerçekten bunu yenemiyorum çünkü çok zor bir çocukluk geçirdim şefim. Babam 46 yaşında alkolden öldü. Sokaklarda yatardık. Bir şey olunca saklanma ihtiyacı hissediyorum.” şeklinde konuştu.

Masterchef Türkiye'de Gergin Anlar: Nigar'ın Duygusal Paylaşımı

NİGAR AKYILDIZ KİMDİR?

Ankara’dan yarışmaya katılan 50 yaşındaki Nigar, iki çocuk annesi ve 11 yıldır butik pastacılık yapmaktadır. Nigar, bir kullanıcıya burcunun başak olduğunu da açıklamıştı.

Masterchef Türkiye’de Gergin Anlar: Nigar’ın Duygusal Paylaşımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!