1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef’te Duygular ve Yarışma Heyecanı

Masterchef’te Duygular ve Yarışma Heyecanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef’te, şefler yarışmaya başlamadan önce yarışmacılara hissettikleri duyguları ve düşüncelerini sordu. Yarışmanın ilk turunda, şefler iki farklı ürün sunarak, ilk seçen yarışmacının birini belirleyeceği ve kaptanın kararıyla karşısına geçen yarışmacının diğer ürünü seçeceği bir sistem uygulandı. Yarışmacılara bir masada lezzetli dana eti sunulurken, diğer masada ise taze kış sebzeleri yer aldı. Bu aşamada yarışmacılar, yaratıcılıklarını sergileyerek tabaklarını hazırladı. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkan bazı düşünceler ise şöyle:

Masterchef'te Duygular ve Yarışma Heyecanı

‘ÖYLE BİR HATA YAPMAK İSTEMEZDİM’

Semih, “Önümüzde iki oyun daha var. Bu nedenle hiçbir arkadaşımın motivasyonunun düştüğünü düşünmüyorum. Yarışmada böyle şeyler olabiliyor. Gerçekten istemezdim öyle bir hata yapmak. Bu konuda kendime çok kızıyorum. Ancak böyle şeyler olabiliyor. Tüm arkadaşlarımla tek tek konuştum ve geçmişi geride bıraktık” dedi.

‘İYİ BİR SKOR GETİRECEĞİM’

Muratcan, “İlk oyuna nasıl geldiysek, onun üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Bu sefer de güzel bir takım oyunu olacak. Biz buna sadece bireysel olarak değil, takım olarak da bakıyoruz. Bugünü galibiyetle kapatarak iyi bir skor elde edeceğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Masterchef'te Duygular ve Yarışma Heyecanı

‘HAKSIZLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’

Eda, “4. potam olacak. 3 potaya giderken de haklı yere gittiğimi söyledim. Gönlüm çok rahat dedim. Fakat bu sefer hiç öyle hissetmedim. Gerçekten bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Orada benim hatam olmayan bir değişim yaşandı. O değişti, biz arkadaşla aynı şeyi yanlış anladık. İkimiz de aynı hatayı yaptık; o da geçmedi, ben de geçmedim.” ifadelerini kullandı.

Masterchef'te Duygular ve Yarışma Heyecanı

Masterchef’te Duygular ve Yarışma Heyecanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!