1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef’te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi

Masterchef’te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef’te Heyecan Dorukta!

Masterchef'te Heyecan Dorukta!

Masterchef yarışmasında haftalar ilerledikçe heyecan giderek artıyor. Son bölümde dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları netleşti. Ancak, oyunda yaşanan kural ihlali, şeflerin dikkatinden kaçmadı.

DOKUNULMAZLIĞI KIRMIZI TAKIM KAZANDI

Yarışmanın son bölümünde, yapılan tabakların değerlendirmesi sonrasında dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Mavi Takım’daki yarışmacılar ise ikinci turda eleme potasına girmemek için büyük bir çaba sarf etti. Bu mücadele sonucunda eleme adayları belirlendi.

Masterchef'te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi

MAVİ TAKIM NEDEN KAYBETTİ?

Şef Somer, Mavi Takım’ın kaybetme nedenini şöyle açıkladı: “Evet, Semih, burada bir kural hatası var. Defalarca uyardık, yukarıya bakmamaları gerektiğini söyledik. Ancak ısrarla yukarıya bakıp, Onur’un yönlendirmesiyle Nigar’ı seçmeleri, belki de alabilecekleri puanı kaybetmelerine neden oldu. İki puanı kaybetmiş olabilirsiniz.”

Masterchef'te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi

KURAL HATASI ŞEFLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Somer Şef, yaşanan kural ihlalini şu şekilde anlattı: “Gün geçmiyor ki, bir kural ihlali olmasın. Yine bir kural ihlali var. Kaptanlar seçim yaparken arkaya veya yukarıya bakmamalı. Mavi Takım’dan Puf böreği seçileceği sırada Nigar, Onur ve Eda yukarıda bulunuyordu. Nigar, Onur’a ‘Ben biliyorum’ dedi. O esnada Semih takıma döndü ve sanki arkaya bakıyormuş gibi görünerek yukarıya dönüp bakmaya başladı. Onur da Nigar’ı işaret etti.”

Masterchef'te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi

DOKUNULMAZLIK ŞİRİN’İN OLDU

Bu bölümde dokunulmazlığı kazanan Şirin, ilk eleme adayı olarak Onur’u seçti. Bu durum, Onur’un ilk kez eleme potasına girmesi anlamına geliyor.

İKİNCİ ELEME ADAYI DA BELLİ OLDU

Mavi Takım’da yapılan oylama sonucunda en fazla oyu alan isim Eda oldu. Böylece Onur ve Eda, eleme potasına gönderilen isimler olarak belirlendi.

Masterchef'te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi

Masterchef’te Kural İhlali ve Eleme Adayları Belirlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!