1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef’te Palamut Görevi ve Eğlenceli Anılar

Masterchef’te Palamut Görevi ve Eğlenceli Anılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef’te Heyecan Dolu Anlar

Masterchef'te Heyecan Dolu Anlar

Masterchef’in bu bölümünde şefler, yarışmacılara palamut vererek zorlu bir görev sundular. İlk etapta, yarışmacılardan beş çeşit yemek hazırlamaları istendi. Bu yemekler arasında soğuk başlangıç, ara sıcak, palamut dolması, buğulama ve tava yer aldı. İkinci etapta ise kazanan takımın yarışmacıları bireysel olarak mücadele ettiler. Şefler, bu sefer yarışmacılardan elmalı strudel yapmalarını talep ettiler.

Muratcan ve Arkadaşlarının Eğlenceli Anıları

Muratcan, Akın ve Erim, kamera arkasında yaşanan komik anları paylaştılar. Arkadaşları, Akın’ın sabahın erken saatlerinde Bergen dinleyerek herkesi uyandırdığını iddia etti. Ancak Akın, Bergen’in ağır şarkılarından ziyade türküleri dinleyerek motive olduğunu itiraf etti.

Masterchef'te Palamut Görevi ve Eğlenceli Anılar

Şefler, kadın yarışmacılara benzer durumların yaşanıp yaşanmadığını sorduklarında, Beyza, Şirin’in sabah bir şarkının yalnızca 5 saniyelik kısmını tam 87 defa dinlediğini söyledi. Şirin ise genellikle maNga dinlediğini belirterek, sabah “Dursun Zaman” parçasını açtığını ifade etti.

Takım Oyunu ve Ödül Yarışması

Ödül oyununun ilk etabı, Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında gerçekleşti. Bu heyecan dolu mücadelede kazanan takım, açık ara farkla Kırmızı Takım oldu.

Masterchef'te Palamut Görevi ve Eğlenceli Anılar

Ödül Durumu

Somer Şef, bu akşam “çok da yaşamaya alışık olmadığımız bir olayla karşı karşıyayız” diyerek durumu açıklığa kavuşturdu. Şefler, ortak kararlarını paylaşarak şunları söylediler:

  • “Sizlere bir iyi bir de kötü haberimiz var. Bu akşam yaptığınız strudel’lerin hiçbirisi ödül kazanmaya layık görülmedi.”

Mehmet Şef ise, “Her şeyde eğleniriz, güleriz, ödül oyununda sizin motive olmanızı sağlarız ama iş yemeğe gelince ciddiyetimizin ne derece olduğunu öğrenmeniz lazım. Bizim için yemek yapılamıyorsa problem var demektir.” diyerek yarışmacılara önemli bir mesaj verdi.

Masterchef'te Palamut Görevi ve Eğlenceli Anılar

Ödül, bir sonraki haftaya devredildi ve bir sonraki ödül oyununda kazanan yarışmacı, 200 bin TL’nin sahibi olma şansını elde edecek.

Masterchef’te Palamut Görevi ve Eğlenceli Anılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!