1. Haberler
  2. Magazin
  3. MasterChef’te Palamut ve Eğlenceli Anlar

MasterChef’te Palamut ve Eğlenceli Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef’in Yeni Bölümünde Heyecan Dorukta!

MasterChef'in Yeni Bölümünde Heyecan Dorukta!

Bu bölümde MasterChef şefleri, yarışmacılara palamut vererek beş çeşit yemek hazırlamalarını istedi. Yarışmanın ilk etabında, soğuk başlangıç, ara sıcak, palamut dolması, buğulama ve tava gibi çeşitli lezzetler yaratmaları bekleniyordu. İkinci etapta ise kazanan takımın yarışmacıları bireysel olarak mücadele etti. Şefler, bu sefer de yarışmacılardan elmalı strudel yapmalarını talep etti.

MasterChef'te Palamut ve Eğlenceli Anlar

MasterChef’te Gülümseten Anlar

Bu bölümde kamera arkasında yaşanan komik anlar da dikkat çekti. Muratcan, Akın ve Erim, aralarındaki eğlenceli diyalogları paylaştılar. Akın’ın sabahın ilk ışıklarında Bergen dinleyerek herkesi uyandırdığı iddia edildi. Ancak Akın, Bergen’in ağır şarkıları yerine türkü dinleyerek sabahları motive olduğunu itiraf etti.

Şefler, kadın yarışmacılara böyle durumların yaşanıp yaşanmadığını sorduğunda, Beyza, Şirin’in sabah bir şarkının sadece beş saniyelik kısmını tam 87 defa dinlediğini söyledi. Şirin ise genellikle maNga dinlediğini belirterek, sabahları Dursun Zamanı şarkısını açtığını ifade etti.

Takım Oyunu

Ödül oyununun ilk etabı Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında gerçekleşti. Yarışmanın sonucunda Kırmızı Takım, açık ara bir farkla galip gelerek büyük bir başarı elde etti.

MasterChef’te Palamut ve Eğlenceli Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!