1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef’te takım kaptanları belli oldu! Nigar tartışmalar sonrası hastalandığını açıkladı

Masterchef’te takım kaptanları belli oldu! Nigar tartışmalar sonrası hastalandığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın ilk kaşığını alan Ezgi, “Çok güzel bir hafta geçirmemiştim ama üzerine kaşık gelmiş olması çok büyük bir motivasyon benim için, haftaya bireysel olarak çok keyifli başladım. Güzel gidecek umarım.” dedi.

‘TANSİYONUM 15’E ÇIKTI’

Nigar yarışmaya veda eden Hakan’la ilgili, “Hiç bilmediğim bir sebepten bana kin besledi. Hiçbir zaman nedenini tam olarak anlayamadığım bir olaydı. Her seferinde farkındaysanız özür dileyip düzeltmeye çalıştım, yaşına verdim ama olmadı. Son hafta sonu da bir sıkıntı daha yaşadık. Onun yüzünden ben de rahatsızlandım. Arkadaşlar beni hastaneye götürdüler, tansiyonum 15’e çıktı. Panik atak yaşamaya başladım. Tekrar rahatsızlandım ama bunu ben düzeltmek isterken o istemedi. Ben bunlarla daha çok kamçılandım.” ifadelerini kullandı.

‘HAKAN HAKLIYDI’

Nigar ile Hakan’ın tartışması hakkında konuşan Kaan, “Hakan’ı çok seviyordum. Çok komik, dürüst bir adam. Onun gitmesine gerçekten çok üzüldüm. Kafasını biraz fazla taktı. Taktığı konularda da baştan sona kadar haklıydı. Başka da yorumum yok bu konuyla ilgili. Zaten herkes biliyor. Bilinmeyeler de var ama onlar bilinmeyen olarak kalsın” dedi.

 

Masterchef’te takım kaptanları belli oldu! Nigar tartışmalar sonrası hastalandığını açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!