1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef’te Zorlu ‘Eli Böğründe’ Yarışması

Masterchef’te Zorlu ‘Eli Böğründe’ Yarışması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef’te Heyecan Dolu Bir Bölüm

Masterchef'te Heyecan Dolu Bir Bölüm

Bu bölümde Masterchef mutfağına ünlü şef Ali Çuhadar konuk oldu. Yarışmacılardan bu sefer ‘Eli Böğründe’ adlı zorlu yemeği hazırlamaları istendi. Her bir yarışmacı, son eleme adayı olarak potaya girmemek için büyük bir çaba sarf etti. Günün en kötü tabağının belirlenmesiyle birlikte gerilim arttı.

Yarışmada dikkat çeken anlardan biri, şeflerin Nigar’a Hakan ile arasındaki tartışmanın devam edip etmediğini sormasıydı. Nigar, bu konuda şöyle yanıt verdi: “Ben konuyu burada tamamen kapatıp yolumuza bakmak istiyorum. Onunla olan tartışmamızı geride bırakmalıyız. Zaten benim ondan daha büyük bir çocuğum var. Zaman zaman benzer sorunları evimizde de yaşıyoruz. Eğer bu konuyu kapatmazsak, bu sefer herkes birbirine zarar vermiş olur.”

Masterchef'te Zorlu'Eli Böğründe' Yarışması

Diğer bir dikkat çekici an ise Somer Şef’in Ezgi’ye yönelik yorumlarıydı. Somer Şef, Ezgi’nin önceki oyunda yaptığı yemek için ‘Bu sezonun ilk kaşığını alabilirdi’ dedi. Ardından Ezgi’deki değişimden bahsetti. Ezgi ise bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Hamura biraz daha özen gösterseydim, belki farklı bir sonuçla karşılaşırdık. Haftanın başında iki dokunulmazlığım olduğunu belirtmiştim. Nerede vites yükseltip nerede düşürmem gerektiğini iyi bildiğimi düşünüyorum. Dün benim tabağım da kaybetmişti ve zaten sıkıntılı bir isim yazma sürecine girmiştik. Bu nedenle biraz vitesi yükseltme zamanının geldiğinin farkındaydım.”

Masterchef’teki bu bölüm, yarışmacıların hem mutfaktaki becerilerini hem de kişisel mücadelelerini gözler önüne serdi. Herkesin merakla beklediği sonuçlar ise bir sonraki bölümde netleşecek.

Masterchef’te Zorlu ‘Eli Böğründe’ Yarışması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!