1. Haberler
  2. Medya
  3. Mehmed: Fetihler Sultanı 18. Bölüm Özeti ve Detaylar

Mehmed: Fetihler Sultanı 18. Bölüm Özeti ve Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı 18. Bölüm Detayları

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Mehmed: Fetihler Sultanı, 18. bölümüyle 8 Ekim Salı günü izleyiciyle buluşacak. Bu yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Mehmed, Bizans’ın tüm planlarını alt üst ettikten sonra Notaras’a gerekli yanıtı vermiştir. Fetih hazırlıklarına ara vermeden devam eden Mehmed, paşalarına da dikkatli olmalarını tembih etmektedir. Özellikle Baltaoğlu’na, koruduğu mevziiyi asla terk etmemesi gerektiğini belirtir. Ancak Baltaoğlu, Konstantinos’un tuzağına düşerek, zor bir duruma düşer.

Diğer yandan, Çandarlı, yeğeni Hayreddin’in kanının izini sürmekte ve her yerde Rizzo’yu aramaktadır. Çandarlı, öcünü almak için gözünü karartıp Galata’ya girmeye karar verir. Bu durum, dizinin heyecanını artıran önemli bir gelişmedir.

Konstantinos ise, Notaras’ın Sırplar ve Karamanoğlu ile kurmak istediği ittifakların başarısız olduğunu görmekte. Ancak her şeye rağmen, Papa’ya bir mektup yazarak destek talep eder. Fakat Papalık bu talebi reddeder. Yalnızca bir kişi, Giovanni Giustianni, Konstantinos’un çağrısına olumlu yanıt verir ve her şeye rağmen Konstantiniyye’ye doğru yola çıkar.

“Disiplin ve nizam!” ⚖️

#MehmedFetihlerSultanı 18. bölüm 2. fragmanı yayında! 🎬 @mehmeddizisitrt yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de @trt1‘de izleyebilirsiniz!

Dizide, tarihin en büyük padişahlarından biri olan Sultan Mehmed’in yaşamı konu alınmaktadır. Mehmed: Fetihler Sultanı kadrosunda ise; Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Serdar Gökhan, Turgay Tanülkü ve Ghassan Massoud gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı, 8 Ekim Salı TRT 1’de izleyicileri bekliyor…

Mehmed: Fetihler Sultanı 18. Bölüm Özeti ve Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!